Емануела шашардиса Анелия с това, което я накара да направи на сцената!

Емануела шашардиса Анелия с това, което я накара да направи на сцената!

Най-актуалният нощен клуб в Студентски град има нова иновативна стратегия към изпълнителите в клуба, която се оказва доста забавна и печеливша. Всеки гост-изпълнител изпълнява предизвикателство на свой колега и отправя такова към следващия, който ще гостува в заведението. 

Емануела шашардиса колежката си Анелия с това, което я накара да направи на сцената пред препълнения клуб. Изпълнителката на хита "Погледни ме в очите" научи на сцената какво я е предизвикала Емануела. 

Преди това Емануела изпълни желанието на колегата си Меди и се превърна в барманка и показа завидни умения в правенето на шотове. Тя реши да накара Анелия да имитира Лили Иванова, докато все още е на вълна "Като две капки вода". 

Анелия веднага откликна на желанието на колежката си и запя емблематичния хит на Лили "Панаири", а бурните аплодисменти ясно показаха колко добре се е справила. "Доживяхме да чуем песен на Лили Иванова в попфолк клуб", шушукаха си купонджиите. 

Анелия отправи много интересно предизвикателство за младата си колежка Лидия, което ще стане публично известно по време на нейното участие./show.blitz.bg

Коментирай