Джена показа бременното си коремче СНИМКИ

Джена показа бременното си коремче СНИМКИ

Фолк звездата Джена неотдавна призна, че е в очакване на втора рожба. Певицата все още ходи на участия в нощните клубове, но съвсем скоро ще се отдаде на заслужена почивка, тъй като коремът расте и вече много й личи. 

Певицата е започнала и да се изморява повече на сцената, а през декември е разредила участията си поне през ден. На една от последните си изяви в столицата показа колко е наедрял коремът й. 

Изпълнителката на "Моят номер" публикува снимки от участието си и заяви, че отдавна не е била толкова щастлива. Това е първа поява на Джена в Студентски град след 2-годишната пауза от участия, която направиха клубовете там. Изглежда е имало жажда за звезди от ранда на Джена, тъй като опашката от желаещи да я видят и чуят се извиваше като змия чак до улицата. 

Бременното коремче не отбягна на нейните почитатели, а в социалните мрежи вече вървят заложи дали ще е момче или момиче второто дете на певицата. Според формата на корема, повечето коментари сочат, че този път в семейството на Джена и Наско Стоев ще се чуе плач на момиченце. 

Джена има няколко поети ангажимента до края на година, на 1 януари прави последно участие във Велинград и след това си взема няколко месеца отпуска./show.blitz.bg

Коментирай