Дружката на Тита и Гери-Никол се омъжи тайно за авер на "Молец": ВИДЕО

Дружката на Тита и Гери-Никол се омъжи тайно за авер на "Молец": ВИДЕО

Преди години, когато Тита и Гери-Никол се появиха в "Х Фактор", откъдето тръгна и славата им, с тях имаше и още едно момиче - Мишел Страмински. И ако първите две още не са минали под венчилото, ето, че в това отношение Мишел ги води.

Чаровната брюнетка се омъжи тайно за човек от шоубизнеса - това е бургаският рапър Виктор Йорданов, известен повече като V:rgo. Той има песен с нашумелите от известно време насам група "Молец". 

"Никога не сме били привърженици на публичните изяви от този тип, затова излиза чак сега и точно по този минималистичен, но изключително сантиментален и ценен за нас начин. Не се срамувайте да се обичате, но не го размахвайте пред хората, вдъхновявайте с пример, но не парадирайте с позиция – това е скъпоценно и е между вас.

Чухме от много скъпи хора за нас как "Най-скъпите бижута седят на интимно и добре скрито място", но в същия момент имаме и дълг да покажем момента, че това да избереш да застанеш зад един човек,  е изключително рядко срещана ценност в нашето време. Не се заблуждавайте от на пръв поглед цветущите връзки на известните личности и хората в интернет.

Няма здрава връзка без трудности и огромни усилия. Лесно е да изберем сладорийките от галериите ни за едно готино видео на песен, но зад кулисите има много и непрестанен опит за положен труд, компромис, любов и разбиране. Семейният живот е ежедневна борба и красива жертва", пише двойката в дългото си обръщение към последователите си в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V:RGO (@virgogotsauce)

Става ясно още, че Вирго и Мишел са сключили брак край морето. Двамана споделиха снимка, на която тя е облечена в семпла бяла рокля. По този повод музикантът написа: "Имаме 1200 снимки. Но тази ни е любима".

Кадри от сватбата попаднаха и във видеото към песента, която двамата посветиха на любовта си. Двойката получи поздравления от Йоана Сашова - "Любов и само любов! Благодарим ви за това изкуство, което сте!", както и от Прея, която призна: "Ще пусна сълзичка", пише "Телеграф"./show.blitz.bg

Коментирай