logo

DJ THEO нагорещи плажовете с новия си хит ВИДЕО

DJ THEO нагорещи плажовете с новия си хит ВИДЕО

Младият рап изпълнител DJ THEO пусна новата си песен "Safari", зад създаването на която стоят куп любопитни имена. Автор на текста е самия DJ Theo, a за музиката и инструментала е отговорен младият и талантлив Виктор Атанасов "VRX".

Микс и мастърът са изцяло дело на Петър Неделчев - Pez Beats от лейбъла /Dream Stars Records/, аранжимента е на Живко Андрейчев, който е създател и на музикалния лейбъл DSR, през който THEO изкарва своята продукция. А зад видеото стои Христиан Аврамов /DR. H/.

Пикантната част от създаването на парчето е голямата намеса на по-големия брат на THEO, добре познат в музикалните среди като едно от обещаващите имена на електронната музика DJ DIASS.

Добавяйки финални щрихи в аранжимента за перфектното звучене на песента, през изминалите две години THEO даде сериозна заявка за присъствието си на родната сцена. Както е известно той е син на един от най-добрите диджей у нас Teddy Georgo и смело е тръгнал по неговите стъпки. Освен че прави музика и пее, в работата си наследникът показва и завидни качества в диджейството.

През изминалата година Theo направи много силни гастроли в цялата страна с едни от най-известните български изпълнители на Rap/Trap сцената у нас, като Гери-Никол, Тита, Димчо, Спенс, Virgo&Trf, MBT, Боро, Първи, Мърда Бойз.

До края на тази година трябва да излезнат още 6 нови парчета на Theo, две от които са съвместно с любими и добре познати родни изпълнители./show.blitz.bg

Коментирай