Деси Добрева празнува рождения си ден на сцената! (СНИМКИ)

Деси Добрева празнува рождения си ден на сцената! (СНИМКИ)

Деси Добрева ще последва примера на много родни музикални звезди, които вече все по-често избират да посрещат личните си празници на сцената. Гласовитата блондинка, която в момента гледаме в „Като две капки вода”, ще избухва съвсем скоро на пловдивска сцена.

И ако в „Капките”, където Деси пресъздава родни и световни музикални звезди, я видяхме в неподозирани танцови умения, съвсем скоро тя смята да впечатли със същото и пловдивската публика.

„Изключително се вълнувам, че ще посрещна рождения си ден на сцената заедно с пловдивската публика”, споделя Добрева. И добавя:

„За мен проекта „Лудо младо” е нещо много лично, тъй като го подготвям от много години. Целта ми беше да възродя българската песен като й дам нов живот и затова всяка песен и всяка нота е изстрадана и преживяна от мен”, това коментира култовата певица преди концерта си в града под тепетата.

Ето какво призна Деси Добрева за дъщеря си!

„През годините имах възможността да срещна най-различни таланти и съм много благодарна, че успях да събера един страхотен екип от съмишленици – музиканти и танцьори, и не само, които вярват в мен и в това, което правя.

На сцената на зала „СИЛА” в Пловдив ще имам щастието отново да съпреживея магията на концерта „Лудо младо” заедно с най-добрите – уникалните музиканти в бенда „Лудо младо” и танцьорите от „В шоплука”, и още. Ще пеем с цяло сърце и гърло любимите български песни „Катерино моме”, „Йовано, Йованке”, „Една българска роза”, „Кой уши байряка”, „Лудо младо”, и много други. Специално за този проект написах хорото „Добревото”, което ще чуем и надявам се, изтанцуваме заедно на 28 март в зала „СИЛА” от 19 часа”./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 25.03.2019 19:54

На мен дори ми минаваха мисли за самоубийство, защото животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz