Дения Пенчева се омъжи тайно и издаде пред БЛИЦ бомбастична новина СНИМКИ

Дения Пенчева се омъжи тайно и издаде пред БЛИЦ бомбастична новина СНИМКИ

Красивата народна певица Дения Пенчева се омъжи, като успя да запази събитието в дълбока тайна. На гражданският брак са присъствали само родителите на младоженците и техните кумове. 

Пред репортер на БЛИЦ обичаната изпълнителка хвърли страшна бомба за отминалото събитие и назова кое известно лице е влезнало в ролята на техен кум. 

Генерал-майор Румен Ралчев е кум на младото семейство, а изборът им е съвсем естествен, след като се запознават покрай него. 

"Ние пазихме в тайна, че сме се сгодили и ще се женим. През юли ми предложи в Царево в самата църква. Решихме, че ще направим граждански брак без да казваме на хората. Само нашите близки знаеха. Кум ми е Румен Ралчев, той е орисник на нашите отношения. На 23 септември подписахме граждански брак и другият месец ще правим църковен брак", признава Дения няколко дни след щастливото събитие. 

"Любов от пръв поглед е, на първата среща каза, че ще съм негова жена. В края на миналата година се запознахме на една вечеря с наши приятели. Разменихме си контактите и когато се прибрах от Бали се видяхме. Тогава каза, че иска да съм му жена и ще направи всичко възможно да се случи", допълва тя. 

Народната певица разкрива, че нейният съпруг идва от интелигентно семейство, родителите му са дипломати. И категорично заявява, че изборът да сключат брак е осъзнат. 

Преди 25 години майка му е поръчала годежния пръстен за неговата жена един ден. Когато ме запозна с нея тя каза, че този пръстен иска да го даде на мен. Семейна жена съм вече, не ми се вярва. Странно е чувството. Изведнъж се случиха нещата. Бях се отчаяла по едно време, че няма мъже в България. Но намерих моя мъж, изключително постоянен и сериозен", усмихва се щастливата булка./show.blitz.bg

 

Коментирай

Капитана

Капитана 27.09.2023 19:41

Тази я знаят, че е певица само техните и кумовете.Ама дано поне духа добре!

тая

тая 27.09.2023 21:37

унищожителката е на всяка манджа мерудия и вече ми писна и от нея и от бьлгария пих чай в големи количества

Чарли

Чарли 27.09.2023 23:19

Как може да кръстиш детето си Тения?!

Споко

Споко 27.09.2023 23:38

След като влезнеш на сутринта по голяма нужда и другият е пуснал водата преди теб след същото, идилията свършва.

Тъно

Тъно 28.09.2023 0:06

Каква тайна? Кои са тези хора? Да беше се вчесала малко, че е одърпана кокошка в главата.

ха ха Хо

ха ха Хо 28.09.2023 2:03

Крие името и лицето на съпруга си но изтъква името и лицето на кума.Явно първо през него е минала.

гудата

гудата 28.09.2023 16:44

а в гъзо кога?