logo

Ченгета погнаха Рени, докладвали я... ВИДЕО

Ченгета погнаха Рени, докладвали я... ВИДЕО

Фолкпевицата Рени бе в центъра на купона на шумно частно парти. Силната музика вбеси съседи на бохемите, които поканили изпълнителката, и те викнали полиция. 

Изпълнителката на "Като птица" била поканена да пее в семейната вила на двама бохеми, които всяка година правят огромен купон с участието на популярни звезди. Тази година на поканата се отзовала Рени, която ги поздравила с няколко свои песни, но също така и със сръбски и естрадни хитове. 

Фолкпевицата Рени стана жертва на нагла кражба ВИДЕО

Градусът на купона се покачи, когато към него се присъедини и дуетната й половинка – екстравагатният сръбски диджей Кърмак. Не истинският, а един от гостите влезе в образа на сръбската звезда Цяла нощ веселяците не подвиха крак за миг, като се раздадоха докрай, вдигайки наздравици, клатейки се в такт до ранни зори.

Юлското маане влезе в полезрението на полицията. На телефон 112 са били подадени 13 сигнала за нарушаване на нощната тишина в района. Това незабавно изстреля дежруните служители на реда, които около полунощ се отзоваха на мястото. За радост на купонджиите пристигането на униформените съвпадна с края на участието на Рени, което не помрачи особено веселието им./show.blitz.bg

 

 

Коментирай