Цеца посреща юбилей във Варна

Цеца посреща юбилей във Варна

Голямата звезда на сръбската музика Цеца Величкович ще отпразнува юбилей на сцената във Варна. 

Това ще се случи с мащабен концерт  в морската ни столица на 15 юни, където певицата ще отбележи 35 години от старта на професионалната си кариера. 

Тя обещава незабравимо шоу и големи изненади за феновете си у нас, но към момента все още от организацията не издават никакви подробности какво точно е подготвила за българската публика именитата сръбкиня. 

Последният голям концерт на Цеца във Варна бе отново в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта през декември 2019-а. Тогава билетите варираха между 40 и 150 лв. Сега цената на билетите ще е от 30 до 60 лв. според мястото в залата, а на терен ще бъдат разположени и ВИП маси.

Изпълнителката на вечните „Кукавица” и “Trepni” ще представи пред хилядите си български почитатели, най-доброто от впечатляващата си музикална кариера, до днес. На 15 юни ще звучат едни от най-големите й хитове, сред които - „Zabranjeni grad” „Zaboravi“, „Pile“, „Maskarada“, „Beograd“, „Lepi grome moj”, „Gore od ljubavi“, „Lepotan”, „Tacno je“, „Dokaz“ и много други./show.blitz.bg

Коментирай

MILF

MILF 08.03.2022 23:22

Много як МИЛФ.