Бременната Яница продължава да обикаля дискотеките СНИМКИ

Бременната Яница продължава да обикаля дискотеките СНИМКИ

Преди броени дни фолк певицата Яница потвърди новината на БЛИЦ, че е в очакване на първа рожба. Направи го по скандален начин и сложи в малкия си джоб Риана и нейните изцепки по време на цялата бременност. 

Изпълнителката на "Слабост моя" е в седмия месец, но не се отказва от участията си в нощните клубове. На последната си изява в хитово заведение в Студентски град събра всички погледи с огромен корем. 

Хитовата певица все още не иска да слиза от музикалната сцена и има нужда от срещите със своите почитатели. Прави впечатление, че Яница е много подвижна и танцувална, макар коремът да й тежи. 

Решението на певицата да пее до последно раздели феновете й на два лагера. Едните смятат, че е прекалено да се появява в този вид в нощните клубове и да стресира бебето. "Ще роди на сцената", съскат те. Други пък я поздравяват, че е решила да бъде активна до последно. "Няма значение как изглежда, щом се чувства добре - нека си работи. В клубовете би трябвало да слушаш песните, а не да гледаш как изглежда изпълнителят пред теб", коментират другите./show.blitz.bg

 

Коментирай

Кали

Кали 04.06.2022 0:15

Горкото джудженце, качило се е на 17 см токчета...

Брадатия

Брадатия 04.06.2022 1:56

като гледам "култовото" заведение е празно

Читател

Читател 10.06.2022 19:21

За пусти "лев" ще роди и там,тц ,тц

Педералисимус

Педералисимус 15.08.2023 21:48

Как забременя извьнматочно

Горката

Горката 15.08.2023 21:49

Камила носи вода от девет кладенеца и сере през устата