Борис Дали празнува РД с Илиян (СНИМКИ)

Борис Дали празнува РД с Илиян (СНИМКИ)

Борис Дали отпразнува своя рожден ден в компанията на колегата си Илиян. Чаровният певец имаше участие в столичен клуб, а в разгара на купона бе изненадан от добрия си приятел Илиян, който мина да пийне за негово здраве. 

Двамата не крият приятелските си отношения и винаги са твърдяли, че помежду им не съществува конкуренция. Илиян се качи на сцената на заведението, където запя с Борис общото им парче. Всички в клуба яко се накефиха, че на тяхното парти пее още една от големите звезди от попфолка. 

От клуба бяха подготвили страхотна изненада за рожденика - торта с неговия лик и уникално 3-литрово шампанско, което имаше специален етикет с негова снимка и послание. “Не правя трудно изборите в живота. Когато реша нещо, то е на момента и искам да се случи веднага, а дали съдбата често ме е поставяла пред изпитания – да, а често пред трудности, които наистина са важни, си казвам: “Нещата сами ще се наредят. Той, животът, сам ще ми подскаже как да постъпя“. И така и става. Роден съм някак си под щастлива звезда“, сподели изпълнителят на вечния хит "Пиян". 

Наш репортер разбра, че през деня рожденика и Илиян отново са били заедно, тъй като снимали новото си трио. Този път вместо Константин в парчето се пуска тяхната колежка Теди Александрова. Очаква се видеото да бъде монтирано до дни и в началото на април да могат техните фенове да му се насладят. 

Борката готви още една изненада. Записал е народна песен с колежката си Емилия, с която преди няколко години разбиха всички музикални класации с баладата "Обичай ме"./show.blitz.bg

Снимки: XI Eleven Club 

Коментирай