Благо Георгиев събра големи имена от шоубизнеса, за да им покаже как се прави! СНИМКИ

Благо Георгиев събра големи имена от шоубизнеса, за да им покаже как се прави! СНИМКИ

Благотворителен мач организиран от бившия ни национал Благой Георгиев събра на едно място едни от най-обичаните родни певци, артисти и телевизионни водещи.

Всички застанаха рамо до рамо и играха в помощ на на Бояна Маринова, която е с диагноза спина бифида с хидроцефалия и Никол Тодорова, която е със спинална мускулна атрофия.

Благой Георгиев изказа сърдечните си благодарности на всички звезди от българската общественост, които участваха в събитието, което той организира заедно със светските журналисти Елизабет Методиева и Красимир Красимиров.  

Той е убеден, че всеки който върши добро, винаги му се връща и че звездите имат големи сърца. „Това го решихме преди 2-3 седмици и се радвам, че абсолютно всички се отзоваха. Благодарен съм, за което. И аз не очаквах да съберем толкова много хора. Толкова много звезди. Виждате, че и звездите имат сърца и гледат да помогнат“, каза той.

„Специално за тези, които са тук: артисти, водещи, лесно се навиха. Колкото до спонсорите – малко е тежко. Явно не сме свикнали да помагаме в България“, искрен бе Благой. „Който прави добро, винаги му се връща“, сигурен е бившият национал.

Като футболисти в два отбора се разписаха :

Бял отбор: 1.Иван Христов 2.Благой Герогиев 3.Папи Ханс 4.Димитър Рачков 5.Кристиян Милатинов 6.Петко Димитров 7.Dee 8.Стефан Николов 9.Илиян 10.Меди 11.Арти

Черен отбор: 1.Красимир Балъков 2.Иво Аръков 3.Орлин Павлов 4.Теодор Салпаров 5.Краси радков 6.Борис Дали 7.Фики Стораро 8.Сами Хосни 9.Кристиян Кирилов 10.Борислав Комсийски 11.Сабатин Гогов- Саби Капитан на белия бе Иван Христов, а на черния Андрей Арнаудов. Иван изигра целия мач и показа завидни умения на терена, а Андрей предпочете да гледа отбора си отстрани и заяви :“ Аз съм виждал, че големите звезди като Валери Божинов е достатъчно да дойдат, да помахат и да гледат, та и аз така“, с типичното си чувство за хумор развесели гостите телевизионера и продуцент. Той често се включваше и в диалог с Ники Кънчев, който пък бе съдя на двубоя.

Вратарските позиции бяха поверени на Лео Бианки и ДЖ Теди Джорджо. В ролята на коментатор се изяви ДЖ Дамян, а коментарите му предизвикаха смях до сълзи в присъстващите. Той се погрижи да държи градуса на настроението висок с реплики от типа "Аръков, това да не ти е турски сериал" и "Не съм засичал времето, но да играят докато припаднат".

Преди старта Виктор Калев и Нели Петкова отправиха музикален поздрав към присъстващите с песента си "Тук до мен". В публиката бяха забелязани тв водещата Гала и плеймейтката Златка Райкова и фолк певиците Ваня и Джулия, които подкрепяха половинките си по време на мача. В същото време зад кулисите цареше приятелска атмосфера и всички споделиха, че е щастие да се съберат заедно и то за благотворителна кауза./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ами,

Ами, 24.09.2020 18:34

Халтураджии................ментета в шоубизнеса също като Благо менте футболист.