logo

Бизнесмен пръсна 10 бона за РД на плеймейтката Дениз Хайрула на Слънчака СНИМКИ

Бизнесмен пръсна 10 бона за РД на плеймейтката Дениз Хайрула на Слънчака СНИМКИ

Плеймейтката Дениз Хайрула привлече неудържимо вниманието в Слънчев бряг, където отпразнува със скъпо и лъскаво парти 26-ия си рожден ден.

Партито в едно от най-известните плажни заведения в курорта й организирал бизнесменът от Асеновград Стоян Стоянов, който е бивш мъж на поп фолк певицата Дебора. Стоянов пръснал 10 бона за пищния купон, на който присъствали и много представители на шоубизнеса.

Шаш! Карбовски залюби плеймейтка! СНИМКА

"Богатият бизнесмен много глези красивата си приятелка. Подари й огромен букет червени рози, парти мечта, дори й обещал да я заведе на екзотична почивка, която скоро двамата ще осъществят", издават очевидци пред "Флагман". 

Дългокраката Дениз и строителният бос са заедно от няколко месеца, а бизнесменът осигурявал охолен живот на сексапилната си приятелка, ухажвал я със скъпи подаръци и я водел по елитни ресторанти./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 17.08.2020 12:44

Плеймейт=проститутка.

Митьо Пищова

Митьо Пищова 17.08.2020 14:11

И я пори като риба.

Дайго Умехара

Дайго Умехара 17.08.2020 20:42

Като й се насити, ще й бие шута. Такава е съдбата на повечето коври - от бизнесмен на бизнемсен, докато не станат на 40 и вече не са оборотни. Някои от тях (като Гонзовица) изваждат късмет и се женят за някой богат тулуп.