logo

Бети Методиева празнува РД с DJ Дамян, Ваня, Илиян и Меди СНИМКИ

Бети Методиева празнува РД с DJ Дамян, Ваня, Илиян и Меди СНИМКИ

Красивата светка репортерка Елизабет Методиева по традиция отпразнува шумно своя рожден ден. Красивото лице на "Папараци" отново събра най-близките си приятели, които не са никак малко, за да веселят до ранни зори. 

Този път Бети реши да разчупи малко традиция и да избяга извън София за празника си. Близо 30 нейни приятели я последваха до Велинград в най-луксозния спа хотел Рич, където партито започна със спокойна вечеря с много разговори и смешни истории, след което бандата на Бети се премести в пиано бара на хотела, където спомените на някои от гостите беследно изчезват. 

Сред ВИП гостите на Бети се откроиха DJ Дамян, Ваня, Илиян и Меди, които се погрижиха купона да бъде на макс. Всеки от тях грабна микрофона и поздрави рожденичката с любимите й песни. Самата Бети също хвана микрофона и поздрави гостите си две изпълнения. Яворчо, откритието на Дамян, се представи повече от впечатляващо и спечели суперлативите на всичките си колеги. 

Елизабет грееше в уникална златиста рокля - дело на Дидо Георгиев, и всички цяла вечер я наричаха Бионсе, тъй като безумно много приличаше на световноивестната изпълнителка. Бети сподели и снимки от ВИП апартамента в хотела, който бе наела за вечерта.

Нейните приятели пък я изненадаха с 10-минутна заря, която огласи цял Велинград и завърши с бурни аплодисменти. /show.blitz.bg

 

Коментирай