Барове в Благоевград на минус заради Марги Хранова и Орлин Горанов

Барове в Благоевград на минус заради Марги Хранова и Орлин Горанов

Музикалните титани Маргарита Хранова и Орлин Горанов ще пеят на една сцена с децата на Благоевград. Събитието ще се проведе на 25 февруари в зала „Пейо Яворов” от 19:00 ч., а интересът към него с всеки изминал ден става все по-голям, издават организаторите.

Заради мащабната акция и желанието на почти всички жители на града да присъстват на съвместната продукция на Марги Хранова, Орлин Горанов и децата на Благоевград пък, собствениците на култови барове в града вече се тюхкат, че в този ден оборота им ще бъде минусов. „Марги и Орлин започват в 19 ч., но обещават купонът да продължи до малките часове, така че градът ще празнува дълго”, загатват още отсега от екипа на събитието, без да издават какви музикални изненади са подготвили музикалните ни легенди.

Концертът ще премине под мотото „Обичам българската музика” и ще представи едни от вечните български хитове на музикалните легенди Маргарита Хранова и Орлин Горанов.

Ще бъдат изпети още и любими филмови песни за жителите и гостите на Благоевград, за почитателите на златните хитове.

Участие в представлението ще вземат още и вокално студио „Фа диез” и ученици от НХГ „Св.св. Кирил и Методий” с ръководител Христина Палева.

На сцената ще се качи и оркестърът на Държавна опера - Бургас с диригент Левон Манукян. Идеята, сценарият и мултимедията са по идея на Юлия Манукян. На пианото пък ще застане Ивелин Дуков, а ударните са за Даниел Желев./show.blitz.bg