Ави Бенеди и Саша Сандра с разтърсващо ВИДЕО за любовта

Ави Бенеди и Саша Сандра с разтърсващо ВИДЕО за любовта

Именитият певец и композитор Ави Бенеди зарадва своите почитатели с ново етно поп парче, дни преди празника на любовта "Свети Валентин". Преди броени часове в официалния канал на звукозаписната компания – "Avi Benedi" се завъртя видеото към песента "Грешната любов".

Дуетна половинка на Ави е ромската звезда Саша Сандра, която не се нуждае от представяне и е сочена за една от най-гласовитите  звезди в поп фолка. Музиката и аранжиментът са дело на самия Ави Бенеди, а текста е на Георги Бонев. Ромската част на текста пък е на Саша Сандра.

Любопитна подробност е, че освен Саша, и Ави Бенеди, изпълнява част от песента на ромски език - нещо, което досега не е правено от друг еврейски изпълнител.

Вокалите на индийски изпълнява Амрута Суреш, голяма звезда на Боливуд. Участие имат певицата Юнона и музикантът Кристиян Шаламанов, а божествените звуци на цигулка и флейта са заслуга на талантливия Сандрито Даниелов. Оператор на клипа е Добромир Николов.

Зад създаването на песента и заснемането на клипа към нея стои екип от над 20 души изключителни професионалисти. "Историята на тази песен е много дълга и трогателна. Тя е написана преди повече от 8 години", разкрива Бенеди. И добавя:

"В началото идеята беше да запишем дует с Преслава, тя много хареса музиката, но Пайнер не приеха идеята. Така тя отлежа във времето. В годините много пъти посягах към нея, но все нещо ми пречеше да я пусна. Предложих я на друга певица, но и там нещата не се получиха, защото пък тя се опита да ми диктува свои правила. Със снимките също имаше доста перипетии, започвахме да снимаме няколко пъти и едва на седмия заснехме клипа. Надявам се това дълго отлагане да е било за добро. Явно сега й е дошло времето. Песента е изключително стойностна и съм убеден, че ще се хареса и ще се превърне в тотален хит, дай Боже"./show.blitz.bg

Коментирай