Анелия жени брата на Ромина Тасевска

Анелия жени брата на Ромина Тасевска

Братът на панелистката от "На кафе" Ромона Андонова се оказа почитател на музикалното творчество на фолк певицата Анелия и именно на нейно участие в столичен клуб избра да се забавлява по случай рождения си ден. 

Ромина и Дарко Тасевски също бяха сред гостите на рожденика, а певицата Анелия веднага съзря известните гости и отиде на тяхното сепаре, за да разбере поводът за празника. След като се запозна с брата на Ромина, хитовата фолк звезда го засрами пред приятелите му и цялата дискотека с няколко думи. 

Анелия поиска да разбере дали рожденикът си има гадже. След като получи отрицателен отговор, тя се обърна към всички девойки в заведението и започна да му търси жена. "Не си губи времето, избирай, а после ще ме викаш да ти пея на сватбата", крещеше Анелия по микрофона. 

Откакто са родители на три деца, Ромина и Дарко не излизат като преди по нощни заведения, но сега направили компромис заради празника на нейния брат. Футболната звезда се беше отдал на страстта си към хубавото наргиле, докато Ромина не спираше да танцува и да се радва, а певицата Анелия не спря цяла вечер да отправя поздрави към шумната ВИП компания./show.blitz.bg

 

Коментирай

kannara

kannara 11.02.2022 12:00

EДНО УТОЧНЕНИЕ.ЛИЦЕТО ТАСЕВСКИ НИКОГА НЕ Е БИЛО ЗВЕЗДА.ОЩЕ ПО МАЛКО-ФУТБОЛНА.РИТА В НЯКОЛКО ПОСРЕДСТВЕНИ ОТБОРА.

гого

гого 11.02.2022 14:50

А пък жена му прилича на травестит.

Барби

Барби 11.02.2022 21:58

Ох, тая ми прилича на травестит. С дълга коса беше много красива.

Диана

Диана 12.02.2022 20:17

Лъжа! Човекът си има семейство и деца!

Сибел

Сибел 13.02.2022 16:28

Аз бях на това участие и не съм видяла Румина. Не знам защо пишат лъжи!