Звездата от "Скъпи наследници" Ивана Папазова смая с постъпката си! И призна нещо много лично! (СНИМКИ)

Звездата от "Скъпи наследници" Ивана Папазова смая с постъпката си! И призна нещо много лично! (СНИМКИ)

Любимката от "Скъпи наследници" Ивана Папазова смая Пловдив с това, което направи. Актрисата се включи в благотворителната кампания на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите „Топъл обяд” и се превърна в най-хубавата изненада за всички възрастни хора с присъствието си. Освен това им пожела и нещо, което те дълго ще помнят.

Ивана раздаде храна на нуждаещите се, които от близо шест години всеки петък получават подкрепа от фондацията в Пловдив. Секунди след началото, специална благодарност към нея отправи и председателят на ордена доц. Невен Енчев, по чиято инициатива се организира кампанията.

„Каква приятна изненада ни направихте”, възкликнаха възрастните, които искрено се радваха на гостенката. Един през друг се втурнаха да ѝ честитят празника на жената, като ѝ пожелаваха да е здрава, щастлива и много успешна във вдъхновяващото си поприще.

„И вие да сте живи и здрави, дано винаги има добри хора, които да се грижат за вас, когато имате нужда”, отговори Папазова. И разкри нещо от личния си свят:

„Приех поканата да се включа в кампанията, защото е благородна, изпълнена с грижа, човещина и топлота. Знам, че от дълго време осигурява топла храна на нуждаещи се. От моя дядо Лазар съм запомнила, че да нахраниш някой в нужда е най доброто, което можеш да направиш за него!”.

Актрисата, която от четири години преподава и актьорско майсторство в Пловдивския университет, призна и още нещо много лично за себе си, което също бе прието с овации. 

"Още като дете ми беше приятно да съм на сцена. Но аз много трудно се социализирам, малко страня от хората. Още в детската градина забелязах, че при излизане пред публика добивам самочувствие и ми доставя удоволствие. Поради което и днес работя точно тази професия".

В момента почитателите на театралното изкуство могат да се насладят на нейния талант в постановките на Пловдивския драматичен театър „По-студено от тук”, „Съблечи се”, „Чиста къща”, както и в най-бързо набиращата популярност премиера у нас - „Одисей”, на която режисьор е Диана Добрева, а драматург – Александър Секулов.

По-голяма част от получилите топъл обяд са гледали нейното участие в тв сериала „Скъпи наследници”.

Ивана Папазова е носител на множество наши и международни награди – има „Аскеер“ за поддържаща роля в пиесата „Вълци“, режисирана също от Диана Добрева, както и още три номинации за същия приз. Два пъти е носител на награда „Пловдив“ за ролите си в „Есенна соната“, в „Очакване на Годо“ и за моноспектакъла „Глас“. Тя и колегата й Стоян Сърданов са главни художествени ръководители на детска театрална школа „Любен Гройс“./show.blitz.bg

Коментирай