Звезда от "Татковци" скоро става баща и в живота СНИМКИ

Звезда от "Татковци" скоро става баща и в живота СНИМКИ

Стоян Дойчев след броени месеци става татко, а щастливата новина съобщи самият актьор в студиото на "Тази сутрин" в ефира на bTV.

"Надявам се всичко да е наред с Мирела (половинката на Стоян). Очакваме близнаци - момче и момиче", сподели с много вълнение Дойчев, като се очаква близнаците да се появят през декември. Той е вторият актьор от "Татковци", който освен в сериала, ще стане баща и в реалния живот, след като това се случи с "шурето", както се наричат с Христо Пъдев.

Голямо предизвикателство за Стоян се оказва сцената от сериала, в която героят му трябва да поеме в ръцете си своя новороден син. А детенцето всъщност е на 4 месеца.

"Беше крайно емоционален момент, когато хванах това малко бебе". И макар да се е притеснявал от контакта с толкова малко същество, съвсем скоро актьорът ще държи в ръцете си не едно, а две бебета. Споделя, че на много неща за бъдещото бащинство се учи именно от сериала. Дори съвсем скоро е изпаднал в "позната" ситуация – докато избират количка с половинката му Мирела, тя се сеща за една сцена от сериала и най-мило го моли "да не импрегнира количката".

Нов сериал по bTV от есента! Ще се смеете от сърце с "Татковци" СНИМКА

Стоян Дойчев е завършил специалност "Куклен театър" и смята да използва уменията си, когато децата му се родят: "Не знам дали съм готов за това, много се притеснявам." За да се подготви за образа си, му се налага да пусне по-дълга коса и брада. Това също се оказва предизвикателство за него.

"Подготовката за сериала беше трудна, защото се наложи да съм в този вид" - споделя със смях той. "Играл съм роли на революционер, затворник, но такъв вид никога не съм имал."/show.blitz.bg

Коментирай