Зомбори избухна: Разкри какви ги е вършил по нощите, за да има пари! ВИДЕО

Зомбори избухна: Разкри какви ги е вършил по нощите, за да има пари! ВИДЕО

Неизвестен факт от биографията си разкри сигурният победител в "Като две капки вода" Владимир Зомбори в интервю за NOVA.

„Благодарение на оценката на хората на моя труд, придобих самочувствие като артист“, разказва Зомбори и признава, че родителите му се опитват го насочват към по-сигурни професии като архитектура, например.

„Битката да си един от най-добрите у нас, когато става дума за изкуство, трябва да се извоюва. Поне три пъти съм искал да се откажа – преди 10 години имах период, в който работих като барман с нощни смени, за да изкарвам някакви пари.

Нещата бяха много зле финансово. По това време бях актьор в Малък градски театър „Зад канала“. Но трябваше да си плащам наема, сметките, да живея, да излизам с приятелите си. По-интересното е, че заведението, в което работих, се държеше от Кремена Халваджиян, която тогава нямаше идея кой съм аз. Просто бях един от барманите там. До ден днешен мои много добри и талантливи колеги не изкарват достатъчно пари. Ако не се завъртиш по телевизията, никой няма да разбере какво можеш и колко си добър.

 

Имах късмета и шанса и да имам този телевизионен праймтайм, в който хората да ме забележат. Аз никога не съм губил вяра в себе си и не мисля, че ще се самозабравя. Обувките на славата са удобни, отварят се и врати, които предлагат интересни нови възможности. Благодаря на феновете си и на публиката“, сподели Зомбори в "Събуди се".

„Предизвиках се като певец в „Като две капки вода“. Нагласата за театралната сцена е много по-различна от тази в „Капките“, където имаш три минути, за да се събереш. Едно е да разконцентрираш в постановка и да си забравиш текста, защото там можеш да нарушиш ритъма и да импровизираш. Но докато върви музиката и забравиш текста, ти не можеш да спреш. Имаш движенческа партитура, която също е на базата на музиката. Трябва да си десет пъти по-концентриран.

Много хора ме питат дали ще започна да се занимавам с музика. На тях отговарям така – това да можеш да пееш е само малка част от това ти да правиш музика. Аз по-скоро съм добър имитатор на легендарни хора, които са създали невероятна музика. Колкото и добре да я изпея, тези хора преди мен са написали невероятния текст, измислили са вълнуващите мелодии, което е в сърцевината на това да създаваш музика. Аз съм много далеч от това да правя музика и да бъда певец“, разкрива Владимир Зомбори./show.blitz.bg

Коментирай