Заради страшен проблем братът на Владо Карамазов говорел вместо него

Заради страшен проблем братът на Владо Карамазов говорел вместо него

Иван Александров бил единственият, който го разбирал и превеждал на околните какво иска да каже

Братът на Владо Карамазов – Иван Александров е слабо известен у нас, но за сметка на това добре познат в Лондон, където живее и работи от години като сладкар. Нещо повече – той приготвя тортата за журналистите за кралската сватба на принц Хари и Мегън Маркъл през май тази година. Тя е на пет етажа с много орнаменти от захарни цветя с вкус на бъз и лимон.

Иван е и човекът, на когото Владо Карамазов разчитал като малък да му превежда, защото имал проблеми с говора.

Още докато били в детската градина Владо и Иван били като скачени съдове, но желанието това да бъде така, идвало най-вече от Владо Карамазов. Той не искал да се отдели за нищо на света от брат си, чиято разлика е година и 10 месеца, защото тогава страдал от говорни проблеми. Проговорил много късно и именно Иван бил този, който единствен го разбирал и превеждал на околните какво иска да каже.

„В началото, когато още бяхме в детската градина, Владо много не говореше и аз му превеждах. Той заекваше в началото. Проговори много късно. Освен това имаше един странен начин на изговаряне на думите, който само аз разбирах”, споделя Иван. И добавя, че като по-малки двамата с брат му постоянно се биели, а

майка им ги разделяла с един пантоф.

„В училище пък брат ми беше зубър. Винаги завършваше с шестици. Докато аз бях обратния случай. Аз пишех много грозно, а той изписваше буквите старателно и красиво”, връща още лентата Иван. И не спестява това, което и към днешна дата не е трудно да откроим в брат му – свръх амбицията му! „Той като цяло е по-амбициозния от двама ни – за всичко. Знаеше още от тогава, че ще става актьор и направи възможно и невъзможно, за да го постигне. Самият аз никога не съм се изкушавал от актьорството. Харесва ми това, което той прави, но в същото време съм и най-големия му критик. Никога не му спестявам, когато нещо не ми харесва.”

От няколко години Иван работи в Лондон и създава истински сладкарски шедьоври под марката Boutique cookie’s cakes.

Коментирай