logo

Йоана закрепва с тел плитки на главата си в новото си ВИДЕО

Йоана закрепва с тел плитки на главата си в новото си ВИДЕО

Красивата и талантлива певица Йоана изненадва с нов проект. Скок с парашут, вихър, смелост са все образи, които взимаме и от текста на “Нямат любов”, и от визуализациите към песента. 

Екстремните спортове винаги са били важни за Йоана, но в новия си проект тя успява да ги съчетае и с другата си страст – стайлинга.

"Новият ми сингъл “Нямат любов” е песен за лудата любов, тази, която те връхлита неусетно и в която се впускаш без страх. С нея искам да предам позитивна енергия на хората и да ги накарам да повярват в силата на добрите чувства, независимо дали са между партньори, семейство или приятели", коментира тя пред репортер на БЛИЦ. 

Вниманието на нейните почитатели бе предизвикано от фразата "Аз съм скок с парашут", което тя обясни така: "Това изречение олицетворява свободния ми дух и това, което съм. Ако един човек иска да е с мен, той трябва да бъде с мен, без да цели да ме променя. Обичам вълнуващите случки и спонтанните решения, които създават незабравими спомени. Определено не се страхувам да бъда себе си и да полетя с вятъра". 

Йоана подготвя доста време визиите за клипа. Търсила е африканско излъчване и е видяла доста зор с намирането на точните дрехи. "30-сантиметровите ми плитки тежаха страшно много. Не можех да мръдна, нито да си въртя главата. Отне ни доста време да ги закрепим, за да изглеждат добре. Накрая решихме да ги захванем с тел и да ви призная доста болеше, но пък си заслужаваше, тъй като тази визия се получи доста впечатляваща и запомняща се", казва тя. 

И допълва: "Любовта трябва да се случва тук и сега, всеки ден, защото не търпи отлагане. За мен любовта е онова чувство, за което нямам обяснение и за което не търся такова. Любовта приема много форми, но едно от най-важните неща е да се научим да обичаме ближния, без да очакваме нещо в замяна"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Мнение

Мнение 04.09.2020 11:55

Предната безмислена, глупава песен. За съжаление, в БГ няма кой да пише хубава музика и текст. Всичко е копирано от мангалското латино, което си е чиста чалга.