logo

Яна Маринова разтърси мрежата заради дете, пострадало в катастрофа СНИМКИ

Яна Маринова разтърси мрежата заради дете, пострадало в катастрофа СНИМКИ

Яна Маринова предизвика истинска вълна от съпричастност в социалните мрежи, а причината е повече от разтърсваща. Става дума за момиче, пострадало при катастрофа, на което актрисата помага.

Звездата от "Диви и щастливи" нямаше как да подмине Ани от Варна, която успява толкова много да я развълнува, че актрисата си купува нейни картини в Морската ни столица, а продължението на историята е разтърсваща. Младото момиче е претърпяло тежка катастрофа, когато е била на 7 и години наред се бори усърдно с последствията от нея.

Яна Маринова се показа без грим СНИМКА

"Купих си вдъхновяваща картина от Ани в Морската градина. Тя е претърпяла катастрофа и здравето й е пострадало, но рисува красиво и не смята никога да се предава. Можете да видите нейни рисунки на мостчето, веднага след сцена "Раковина", ако идвате откъм Морско казино", написа Маринова в профила си в Инстаграм. След поста й, очаквано, десетки нейни последователи поискаха също да си купят картини от младото момиче, за да му помогнат.

Яна Маринова съблазнява с горещи СНИМКИ 18+ от плажа

Това не е първият път, на когото Яна Маринова подава ръка на човек в нужда. Самата тя се превърна в художник в края на миналата година. Паното Яна дари за благотворителен търг. "Благотворителните инициативи не трябва да предизвикват жал, те трябва да са празник", категорична е филмовата и театрална звезда./show.blitz.bg

Коментирай

тази

тази 03.10.2020 14:08

за коя се взе? Остави детето на мира и спри да си правиш евтина реклама под предлог, че помагаш... !