Веско Маринов псува като каруцар по Люси Иларионов

Веско Маринов псува като каруцар по Люси Иларионов

Тези дни режисьорът Люси Иларионов се е развихрил и не спира да разкрива шокиращи тайни за изпълнителите, с които е снимал през годините. В подкаста на Тото той развърза езика си, а обидени със сигурност ще има. 

Вече писахме за негативните неща, които си позволи да признае за Емилия и Ивана. А сега е решил да разкрие и доста любопитен момент от работата си с Веселин Маринов. 

За един от клиповете му към песента „Да се събудиш до мен“ са имали инфарктни преживявания. Наложило се да го качат с кран на отвесна скала във врачанския балкан. Певецът толкова се е стресирал, че изредил много думи по адрес на майката на Люси Иларионов.

"Качих го на 15 метра и той там се преоблича, на ръба на скалата, а надолу пропаст. Вързахме го с едно въже през кръста, скъсахме ризата да не се вижда. Много е готин, с чувство за хумор", каза още режисьорът. И добавя: "С него имаме много истории и е винаги забавно". 

Неговият опит с български изпълнители е много богат, от години той работи с тях и е направил хиляди видеоклипове./show.blitz.bg

Коментирай