Венета Райкова се покри, няма и следа от нея

Венета Райкова се покри, няма и следа от нея

Венета Райкова се е покрила от няколко месеца. Неотдавна авторката и водеща бе доста активна в социалните мрежи, но от 16 септември няма и следa от нея.

Не е яснo каква е конкретната причина за отсъствието й. Запознати издават, че блондинката, която е на прага на 50-те, e преминала през творческа и лична криза. Тя решила да си даде почивка от светската суета и да избяга от хорските погледи.

Венета от доста време не е на екран, преустановила е и писането на книги. „От 2 години нямам нов роман. Последно ви развълнувах с „Куклите”. Не пиша, защото на този етап от живота ми се вълнувам от залези, изгреви и придружаващите ги емоции”, сподели преди време Райкова. Оттогава не е активна в социалната мрежа, не публикува снимки, нито говори за личния си живот, както правеше преди, пише "Уикенд".

Бившата тв водеща е споделяла с почитателите си, че през последните 4 години е била влюбена в мистериозен мъж, зодия Водолей. По думите й сериозно хлътнала по въпросния господин скоро след развода си, но така се стекли обстоятелствата, че вече не поддържали връзка. Може би блондинката се е покрила именно заради любовните си несполуки.


 

Междувременно стана ясно, че бившият й съпруг Тихомир Георгиев има нова жена в живота си. Бизнесменът бе изловен в столичен ресторант да интимничи с хубавица от азиатски произход, видимо доста по-млада от него. Тогава Райкова се включи с коментар по темата: „Днес ми звънят да коментирам снимка на бившия ми мъж. Няма причина, поради която аз да говоря за личния живот на човек, с когото съм разведена от 5 години и всеки е поел по своя път”
 

Венета и Тишо до ден днешен са близки, защото след 13 години брак и интелигентен развод успяха да запазят добри отношения. Писателката неведнъж е подчертавала, че между тях не е имало трети човек. Не са си изневерявали, но рутината убила брака им. За щастие, съумели да разпределят грижите за сина им Патрик и детето не пострадало от раздялата им.
 

Райкова силно вярва в астрологията, затова и толкова набляга на зодията на тайнствения мъж, който заваладял съзнанието и сърцето й – Водолей. Писателката отдавна следи с повишено внимание  разположението на планетите и винаги е под стрес, когато започне ретроградният Меркурий. Този път той приключи ретроградното си движение на 18 януари, така че нищо чудно в скоро време Венета да изплува и отново да напомни за себе си.


Когато настъпи това астрологично събитие, авторката често има проблеми от различен характер. Веднъж за малко да изгуби всичко, което написала по един от романите си, защото лаптопът й се повредил съвсем изненадващо. „Слава Богу, в сервиза успяха да спасят книгата, която бях започнала, но други файлове се изтриха и изчезнаха безвъзвратно. Голям стрес ми носи този ретрограден Меркурий!”, разказвала е Райкова. Тя неведнъж е следвала съветите на звездите преди да предприеме важна стъпка и чертае плановете си според небесните транзити.
 

Блондинката вярва още в карите Таро и в прераждането. Тя два пъти се е подлагала на регресия при световноизвестния духовен учтел Гал Сасон. Райкова постоянно се допитва до него по различни въпроси. По време на втория сеанс тя разбрала кoй e убиeцът й oт прeдишен живoт. Бившата водещата била под хипноза и видялa, че събитиятa oкoлo нacилcтвeнaтa й cмърт ca ce cлучили прeди някoлкo вeкa във Франция. „Oтврaтитeлeн пaрaдoкc – чoвeк, към кoгoтo cъм изпитвала силни чувcтвa в тoзи живoт, ме e удушил в прeдишeн! В гoлeми рaзмиcли cъм, oткaктo cвърши рeгрecиятa! Още не мe пуcкaт eмoциитe!”, изповяда се тогава Венета./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 23.01.2023 13:22

STIGA S TAQ PRADLA NA VONQSHTA DIARIQ !

......

...... 23.01.2023 14:50

како венето,наистина ли две години никой не ти е свалял пликчетата?

Парцал

Парцал 23.01.2023 18:32

Бас държа,че яко се пердаши някъде . Може и филм да пусне,вместо да пише книги с простотии.

Чочо

Чочо 25.01.2023 5:16

Това писание тя ли си го поръча,щото иначе наистина никой не се интересува от една 50 год. жена