logo

Васил Найденов споделя спомени от детството си с Ива Екимова

Васил Найденов споделя спомени от детството си с Ива Екимова

„Ултимативният подкаст“ на Ива Екимова продължава да задава нивото в българския шоубизнес. Ултимативната откровеност на гостите й се превърна в запазена марка на подкаста изкачил се до топ 10 на най-слушаните български подкаст серии.

Гостите на водещата рядко дават интервюта, но пред нея разказват неща, които никога не са чувани от тях до сега публично.Дни след 70-тия си юбилей, легендата на поп музиката Васил Найденов отваря душата си, за да разкрие всичко онова, което е не е споделял публично. Пред близката си приятелка той припомняна на самата Ива Екимова, че сватбеният й жартиер от брака с покойния й съпруг Дими от „Сленг“, той пази до ден днешен на нощната лампа в спалнята си.

Любопитна подробност от детството му се оказва фактът, че майка му и леля му е трябвало да устройват истински воден цирк. С едничката цел да нахранят малкия Васко двете жени били принудени да слагат леген с вода по средата на хола в компанията на отворен чадър.

Тези и още неразказвани истории от поп-иконата Васил Найденов в „Ултимативният подкаст“ на Ива Екимова в HiNews.bg./show.blitz.bg

Коментирай

факт плюс подкаст, впз

факт плюс подкаст, впз 25.09.2020 1:37

знаете ли по какво, ванилиевия конус от 1 кинт, осмуканата пръчка от ескимо от също 1 кинт, и работният Ви обяд? и ядящите го не знаят, но добавената стойност след склоняването да опитате ОЩЕ ЕДИН, действа повече от СЪМНИТЕЛНО... ;-Д