Ваня Червенкова с разтърсващи думи за покушението срещу себе си СНИМКА

Ваня Червенкова с разтърсващи думи за покушението срещу себе си СНИМКА

Днешният ден е много специален за Ваня Червенкова и със сигурност е дата, която е невъзможно тя да забрави изобщо някога в живота си. 

Бизнесдамата изля душата си в профила си в социалните мрежи, а причината е покушението срещу нея преди вече 18 години, когато тя едва не губи живота си.

Ваня Червенкова в бизнес отношения с Хабиб Нурмагомедов СНИМКИ

"Онзи ден…, за който така и не заличих спомена в душата си.. и белезите по тялото не заличавам все още… Толкова години изминаха, изписах всичко, благодарих на всички! Днес съм по-силна от всякога, по-целеустремена от всичките години, които оставих зад гърбът си!

Днес няма да се снимам в бяло и тъжна, днес няма да снимам в манастира в който идвам от много години, макар че от сутринта съм тук на колене. Днес няма да страдам, няма да пиша за болката, която никога не ме напусна… и за цената на човешкия живот няма да пиша. Няма да сложа снимките от онзи злокобен ден преди 18 години, всички сте ги виждали!

Ваня Червенкова се подложи на зверска болка и изпитание, а причината е повече от шокираща СНИМКА

Днес ще се изправя пред Вас такава, каквато съм! Такава, каквато ще продължа да бъда! Изпълнена с вяра и любов! Изпълнена с всичката доза живот, който ще продължавам да живея с достойство /всички ме познавате/. За щастие вече мога да си го позволя да го живея без лимити и без условия!

P.S.Само след 24 часа тръгвам да сбъдна една от мечтите си.. надявам се скоро да развея българския флаг от покрива на Европа, най-високия връх на континента в който живея - Елбрус! Дано Бог и духът на планината бъдат с мен и ме допуснат да полетя на крилете на своите толкова човешки мечти!

Кошмар! И Ваня Червенкова пипна COVID-19, бори се за живота си и...

Пожелайте ми успех и късмет! Имам нужда от вашата добра енергия! И аз Ви обичам! И знаете моето: ПРЕГРЪЩАМ ВИ СЪС СЪРЦЕТО СИ, С РЪЦЕ ВСЕКИ МОЖЕ!", пише Червенкова в профила си./show.blitz.bg

Коментирай

Браво

Браво 27.07.2021 21:13

Да си жива и здрава, дано не се случва пак

Шибек

Шибек 28.07.2021 0:17

Добре е че си жива, но на кой му дреме за теб

sairas111

sairas111 28.07.2021 1:20

Велик...

Ами,

Ами, 28.07.2021 9:06

Преди 18 г. по време на покушението се е бъгнала и менталните и визуални резултати при нея са плашещи.

Самоздрав

Самоздрав 28.07.2021 13:53

Всяка година ли на 27 юли ще претопляме манджата?

Alex

Alex 31.07.2021 12:41

Е,и какво каза?!Кой те знае!Като те гледам,дори на снимка,няма да мога да преглъща на обяд от чувството на противност и гнусотия!

Сус

Сус 31.07.2021 18:56

Дърта пача, Пиги със свинска джука

Ihu

Ihu 02.09.2021 23:20

Тая егати вампира, с джуки като маймунски гъз . Тя и Миглена ангелова си правят конкуренция, коя повече ще изебе.