Цеци Красимирова вдига сватба в ренесансов дворец (СНИМКИ)

Цеци Красимирова вдига сватба в ренесансов дворец (СНИМКИ)

Сватба в ренесансов дворец от 19 век готвят Цеци Красимирова и бъдещият й съпруг Майкъл Струмейтис, пише trafficnews.bg. Tе са избрали за специалния ден на 12 май дворецът Finca Mas Solers - едно от най-добрите места в света, където да си кажете заветото "ДА".

Кумове на бохемското семейство ще бъдат собственичката на салони Магама - Вили Боршукова и нейният съпруг Тони Тодоров. 

Дрескодът на тържественото събитие ще бъде дълги бални рокли за дамите и костюми за господата. До момента, за голяма част от тоалетите на Цеци се грижи топ стилистът Стоян Апостолов - Стоянски, но дали и сватбената рокля на българската модна икона ще бъде негово дело, все още не е известно. Платът за сватбения тоалет е доставен от Индия, специално за случая. 

Припомняме, че преди няколко дни, Цеци Красимирова се забавлява като за последно и събра близки приятелки в столично заведение за своето моминско парти. Всяка от тях имаше украса на ръката си, предвещаваща наближаващата сватба.

Известен сред вип персоните в Испания и по света, ренесансовият дворец Finca Mas Solers предлага една наистина уникална обстановка. Дворецът се намира на 30 минути от Барселона и на 5 минути от Ситгес. Големи и елегантни стаи, омайни градини и открити пространства за церемонията превръщат всяка сватба в сбъдната мечта, а за гостите - незабравимо изживяване.

 

Входът на имението Finca Mas Solers впечатлява с красиви фонтани, а в близост до тях са разположени едни от най-емблематичните пространства на имота - арките. 

Елегантни градини и стогодишна маслинова горичка придават още повече романтика на вълшебното място./show.blitz.bg

Коментирай

СТАНИ

СТАНИ 19.04.2019 19:02

ТАЗИ СТАРА ЧАНТА САМО СВАТБА И ТРЯБВА,ГОЛЯМ ПРАЗ,СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ЩЕ СЕ РАЗВЕДЕ,ЗАЩОТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА.

КАК СИЙКА

КАК СИЙКА 23.04.2019 19:30

ТАКА ПРАЗНУВАТ ВИП КУРВИТЕ !ЩЕ ОБЛЕЧЕ БЯЛАТА РОКЛЯ СИМВОЛ НА ДЕВИЧА НЕПОРОЧНОСТ !