Трагедия! Родна красавица не успя да се пребори за живота си!

Трагедия! Родна красавица не успя да се пребори за живота си!

След като вчера ви информирахме, че наша топ красавица се бори за живота си в столичната Окръжна болница, днес, за жалост, разбираме, че борбата е била неуспешна. Дъщерята на големия български дизайнер Светла Димитрова - Елица си отиде много рано от този свят.

Новината за трагичния край на красивото момиче съобщава в своя фейсбук профил художникът и поет Иван Георгиев, по-известен като Принц Папа Жан.

"След кратко боледуване от коварна болест днес почина българският модел Елица Дочева - Димитрова, нашата голяма приятелка, една от най красивите жени на България, дъщерята на голямата дизайнерка Светла Димитрова от "Ариес уникат", пише Папа Жан, който е един от най-близките приятели на майката на младото момиче.

Под тъжния пост на твореца своите съболезнования изказват десетки, невярващи каква тежка съдба е имало младото момиче, което беше успешен роден модел.

Майката на Елица - дизайнерът Светла Димитрова пък е известна с марката "Ариес уникат" и е носител на много награди, между които и на "Златна игла" за мода. 

Екипът на show.blitz.bg изказва своите най-искрени съболезнования на семейството.

Погребението на Елица ще се състои на Централните Софийски гробища на 19 май 2019 г. от 13.30 часа./show.blitz.bg