logo

Тончо Токмакчиев лежал в болница с К-19 в много тежко състояние

Тончо Токмакчиев лежал в болница с К-19 в много тежко състояние

Цялото семейство на Тончо Токмакчиев се сблъсква отблизо с Ковид-19 и то с плашещата му страна. Той, съпругата и майка му постъпват в болница, но предпочита да запази мълчание и да не разказва в медийното пространство за притеснителното си здравословно състояние. 

Тончо изкара изключително тежко болестта, но далеч по-лесно в сравнение със съпругата и майка си. Първо го заболели ставите, след което вдигнал температура, започнал да кашля и му се запушил носа. Стигнало се до хоспитализация. 

Майката на актьора изкарала 10 дни под лекарско наблюдение, но истинската беда била при съпругата му. Близо 20 дни медицински екип следи отблизо състоянието й и не дават големи надежди на семейството. С много мъки и притеснения, все пак семейството минава благополучно през коварния вирус. 

Тепърва ще си правят изследвания, за да видят имат ли някакви поражения на белия дроб и останалите органи. Тончо съветва всички да повярват във вируса, тъй кат не е обикновен грип, както се успокояват голяма част от населението. Твърдо е "ЗА" ваксините и когато дойде неговият ред - със сигурност ще си я постави./show.blitz.bg

Коментирай

joe

joe 16.01.2021 2:56

Какво ме интересува тоя, бе.И аз го изкарах и какво. Той да си хапва още повече ...