Тик-ток сензация: Известен певец и продуцент от "Пайнер" ме изнасили, жена му и децата спяха на горния етаж

Тик-ток сензация: Известен певец и продуцент от "Пайнер" ме изнасили, жена му и децата спяха на горния етаж

Известната Тик-ток сензация Рич Бич хвърли голяма бомба в публичното пространство. Оказа се, че е искала да пробие на музикалната сцена и по-специално в "Пайнер". Отишла на прослушване при известен продуцент и певец, който я изнасилил в студиото, докато жена му и децата били на горния етаж. 

Устата интернет звезда опитва подробно мераците си да стане певица и през какъв ужас е минала въпросната вечер, когато известния певец и продуцент я насилил. 

"След като границата между поп-фолка и поп музиката съвсем се разми и двата жанра се смесиха брутално, реших и аз да проверя може ли всяко момиче с красиво лице и готино тяло да стане певица у нас. Интересът ми обаче не беше към бг лейбълите, като този на Криско и Графа, а по-скоро към фабриката за чалга величия у нас – Пайнер. Направих кратко проучване как може да се стигне за кастинг дотам, но процедурата се оказа твърде сложна, а новите таланти най-често бяха познати на познати. Тоест трябваше някой да те вкара и запознае с когото трябва, за да пробиеш. 

 

Ето защо си уговорих среща с известен бг продуцент, който не обещаваше, че ще те направи звезда, а по-скоро, че ще ти уреди участия, за да може първо да те чуе и да разбере дали се държиш добре на сцена. Преди една седмица се запътих към уговорената ни среща в Бояна, където се оказа, че той живее и има звукозаписно студио. Истината е, че мъжът е доста популярен, женен и самият той е певец. 

Няма да казвам повече, но когато спрях пред триетажния дворец на тиха улица в квартала – дъхът ми спря. В гаража имаше паркирани автомобили за стотици хиляди, а от къщата тъкмо излизаха две от любимите ми поп-фолк звезди. Заведе ме мой приятел музикант, който е барабанист в един от най-известните оркестри в момента. Домакинът слезе по къси панталонки и чехли и съвсем приятелски попита „Това ли е момиченцето?“. Видях го, че ме загледа, но се държах студено, даже малко пренебрежително. Отидохме на приземния етаж където беше студиото, а той спомена, че жена му и децата са горе, но никога не слизат тук, когато той има работен ангажимент, така че да не се притесняваме. 

Останахме до късните часове, като подкрепихме моя кастинг със солидно количество алкохол. Малко преди да си тръгнем, извикаха приятеля ми барабанист спешно за участие, а господин продуцентът ме помоли да остана, за да уточним някои детайли по общата ни работа. Когато останахме двамата прекарахме в сладки приказки поне още два часа, а накрая той ми каза, че гласът ми не е от най-добрите, но ако съм готова да се упражнявам и да съм отдадена на работата може да измислим нещо. 

Аз се съгласих в отговор, а той без да очаквам се приближи и ме сграбчи за дупето. И двамата бяхме доста пияни вече, но аз отказах нещата да стават по този начин. Силните му ръце обаче не ме пуснаха и след няколко минути аз се предадох. Той ме целуваше така сякаш не е виждал жена и не след дълго усетих как вдига роклята ми и мощните му тласъци проникват в мен. Всичко стана толкова бързо, че не осъзнах, че ние го правим върху пулта в това студио, докато жена му беше само два етажа над нас. Останалото ще запазя за себе си, но ще кажа, че това беше едно от най-мръснишките ми изживявания и една от най-големите фантазии да го правя с известен без изобщо да съм очаквала. 

След тази случка никога повече не му се обадих – нито на него, нито на приятеля ми барабанист. Според мен той се усети какво е станало в онази нощ когато си тръгна и дори не посмя да ме попита. От тогава знам, че певица у нас се става лесно – стига да си с най-хубавата си къса рокля и да ходиш по домовете…за кастинг" споделя тя за .vbox7.com.