Стана ясна причината за напълняването на Наталия Симеонова! Замесен е мъж... СНИМКА

Стана ясна причината за напълняването на Наталия Симеонова! Замесен е мъж... СНИМКА

Цели 15 години Наталия Симеонова преживява края на любовта си с бащата на дъщеря си Денис Ризов. Тя била убедена, че връзката им е кармична и не крие, че не иска и не може окончателно да сложи край на тази любов.

Мъчителната им раздяла преобърна живота на бившата водеща на „Предай нататък“ и „Море от любов“. Освен че не може да срещне своята нова сродна душа, от мъка Наталия драстично напълня и си докара здравословни проблеми.

Бившата фея на любовта, която събираше разделени двойки така и не успя да продължи напред и да свие ново семейно гнездо. Наталия изляла любовните си страдания в песен,  която е новият хит на поп певицата Ирина Флорин.„С чиста душа ще ти простя за това как си тръгна, как предаде, загърби, погуби, уби любовта“, пее Ирина Флорин в мелодичното парче „Решено“ по стихове на Наталия. За разлика от изпълнителката, която е категорична, че една врата трябва да се затвори, за да се отвори нова, Наталия живеела в миналото и се надявала някой ден отново да се съберат с Денис, дори и да е на стари години. Убедена е, че това рано или късно ще се случи. Ризов е приятел с нея и двамата често се чуват. Рокаджията не е спирал да помага финансово на бившата си половитка.

Страданието след раздялата първо стопило бившата водеща. То й отнело апетита не само към храната, но и към живота. Денис й признал, че има друга жена в живота му. „Бях се превърнала във вейка. Вкъщи ходех по халат, не ядях, пушех много, спрях да говоря с детето, на работа ходех като робот“, разказвала е блондинката за първите дни след раздялата си с Денис. Освен да яде, Наталия спряла и да спи и се наложило да посещава психотерапевт. От антидепресантите хормоните й се объркали. Наталия започнала да пълнее от депресия. Блондинката многократно правила опити да се справи с безконтролното си напълняване, но безуспешно.


В продължение на цяла година тя търпяла и чакала решението на мъжа си дали ще запазят брака си. Въпреки че се разделил с любовницата си, Денис се изнесъл от дома им. С Наталия така и не възстановили връзката си, но запазили приятелството си. Денис имал още куп любовни увлечения, но не искал да чува за по-сериозно обвързване, пише "Уикенд". 

„Аз съм простила, но той още не ми е поискал прошка. Веднъж го сънувах, че ми предлага брак. Каза ми: „Искам да започнем отначало. Моля те да ми простиш! На сън чух това, което съм искала да чуя наяве“, изповядвала се е 51-годишната Наталия. Навремето тя бе сред най-красивите и ефектни жени в София. Журналистката дебютира в БНТ като водеща на младежкото предаване „Формула 5” в края на 80-те години на миналия век и омагьосва публиката с фееричните си руси коси като на приказна героиня. По нея хлътва рокаджията Стенли, който е тотална звезда. Музикантът обаче е патологичен кръшкач и не спира да изневяра на Наталия, която един ден намира тефтерчето му, където старателно са описани десетки дами с телефоните и адресите им и кодови имена от типа „Надя – очила”, „Катя – дълги крака”, „Милена – големи цици”, „Ани – русата от „Надежда” и пр.

Макар и силно огорчена, Наталия не страда дълго и се залюбва с колегата си Георги Ангелов – да, същия, който в момента води предаването „История БГ” по телевизията. Научил за връзката им, Стенли побеснява и отива да се разправя с него. Двамата се бият до кръв пред прочутото в ония години „Синьо кафе” в центъра на София и са задържани от милицията, за да пишат обяснения в районното./show.blitz.bg

Коментирай

FireBG

FireBG 14.06.2021 14:30

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

PEPI

PEPI 14.06.2021 14:46

Баба Меца

Абе

Абе 14.06.2021 21:04

Къв мъж беее, папанье му е майката да станеш на свинкя.

Ами,

Ами, 14.06.2021 22:04

Наталия за връзка трябват двама,насила хубост не става.Стига си хленчила за този "убавец"а се вземи в ръце и отслабни.

Гошо

Гошо 15.06.2021 15:22

Е гати ламантина !

Бай

Бай 15.06.2021 23:21

Какъв мъж бе ало ? Виж се на какво прасе охранени си заприлимала. Колкото и да се е намразил някой мъж не би си го причинил това да легне с теб. То бива бива ама....

Божеее

Божеее 16.06.2021 0:14

Ама много прости хора пишат тук! Как не ви е срам? Позор! Защо обиждате жената?! Кой знае какви сте убавци и дали и слабички биха легнали с вас?! И това ми били мъже???

Аня

Аня 16.06.2021 11:54

И пълна и слаба Наталия си е хубавица!При това умна и сладкодумна!И ако на някой не му е ясно,Наталия избира мъжете ,не те нея,Така ,че спестете си вулгарните коментари, наистина срама нямате,ужас!

кака Мара

кака Мара 18.06.2021 19:31

Анче, ти нещо не си добре. Тази жена хленчи за бившия си мъж от десетилетия. Тръгнала да събира непознатите й хора в ТВ шоу, а не можа да задържи един мъж при себе си. То па един мъж, хахаха. По-скоро не можа да прежали факта, че Денис е леке.