logo

Щерката на Иван му доведе зет!

Щерката на Иван му доведе зет!

Иван Христов от телевизионното дуо Иван и Андрей е пример за това как можеш да съчетаваш успешна кариера и щастливо семейство. В момента телевизионният продуцент живее с любимата си Ирина Тенчева и заедно отглеждат сина си- Самуил, както и децата от предишните си бракове - Иван има дъщеря Ава, а Ирина син Спас и момиченце на име Вирджини.

„Щастливи сме, когато сме заедно във всеки един момент“, споделя пред „Телеграф“ Иван Христов. Относно кои са любимите им семейни занимания, Иван е категоричен: “Най-много обичаме да пътуваме заедно. Това са едни прекрасни моменти, в които просто виждаме през техните очи нашите пътешествия и това е наистина страхотно. Изключително приятен отдушник на семейното напрежение са видеоигрите за нас“.

Продуцентът разкрива, че половинката му Ирина е по-строгия родител в повечето случаи. „Аз съм по-търпелив. Обаче когато на мен ми писне става много страшно. Но това много рядко се случва“, споделя още Христов. Иван за пръв път става родител едва на 25 години, когато се ражда дъщеричката му Ава, която вече е тийнейджърка.

С дневна дата, когато прави съпоставка с отглеждането й и с това на сина си Самуил сега, Христов допълва:“Аз въобще не съм същия човек, какъвто бях тогава. Да кажем основата ми е същата – че гледам да съм добър човек, да не правя лоши неща, да възпитавам децата си с чувство за хумор и с добрина. Но дотам стигат приликите между настоящия Иван и този на 25 години. Тогава бях абсолютно истеричен, не обръщах толкова внимание на детето ми. Затова се шегувам с Ирина, че гледам Самуил все едно съм му дядо не, а даже все едно съм му баба. Така го лигавя постоянно, гледам да съм винаги с него“.

Доброта Продуцентът признава, че каките и батковците много помагат при отглеждането на малкия. „Мога да кажа, че са изключително добри деца, с много добри сърца. Отношението им към най-малкото дете е просто за пример. Никаква ревност, никакви нерви, напротив гледат си го като родители. Нямам никакъв проблем да го оставя за едни час с тях, да отида да свърша работа и да се върна“, признава Иван.

Той е категоричен, че това, което иска да научи децата си е да са добри хора, с добри сърца, да гледат леко на живота и да се смеят по-често. Христов призна, че дъщеря му вече си има и гадже, което той познава. „Ава вече има гадже. Познавам го, поканихме го на гости преди една седмица. Направихме един много хубав ден, в който родителите му, сестра му и той започнахме деня заедно. После само децата дойдоха в къщи, играхме заедно, говорихме си цял ден, беше много хубав ден“, разкрива телевизионерът и допълва, че вече бащината ревност се е превърнала в бащина неизбежност.

Макар да има натоварен работна програма, Иван е категоричен, че ще намери време за семейни почивки. „Нямаме някакви запазени почивки, дълготрайни пътувания, но си имаме едно гръцко село, което е на 300 километра от София. И в най-различни конфигурации през юни, юли и август ще бъдем там“, споделя той./show.blitz.bg

 

Коментирай

pbdan

pbdan 17.06.2019 13:15

Да са живи и здрави децата както и всички майки и татковци в щастливото семейство.

гост

гост 17.06.2019 13:50

А бабите и дедовците бе ... или тях вълци ги яли? ?

123456

123456 17.06.2019 13:55

На 14 има гадже, хм даже се срещнали със сватовете ....излагация

Боже мой,

Боже мой, 17.06.2019 14:01

колко грешки в една статия! Умът ми не го побира!

минава

минава 17.06.2019 15:32

Остави ги да си играят сами, Иване. На Чичо Доктор. Че е време за бутилката.

Сотир

Сотир 17.06.2019 17:18

И този тарикат се е насадил на пачи яйца! Обикновено така става с големите тарикати.

Хомофоб

Хомофоб 18.06.2019 11:24

И синът на крачун ще му доведе зет....опс, сори...крачун е третополов и няма син

reee32

reee32 19.06.2019 1:01

За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2vGdh7g