Шапки долу пред Деси Бакърджиева! Вижте какво дарява! (СНИМКИ)

Шапки долу пред Деси Бакърджиева! Вижте какво дарява! (СНИМКИ)

Деси Бакърджиева направи нещо невероятно, за което две семейства със сигурност ще й бъдат благодарни. Актрисата от сериала „Откраднат живот” дарява две ин витро процедури, благодарение на които хора, които имат желание да имат деца, а не могат по друг начин, ще се сдобият с наследници. Постъпката на Деси предизвика много вълнения в социалната мрежа, където стотици хора за броени минути я адмирираха. И логично зададоха въпрос към продуцентите на "Откраднат живот" - къде е любимата им д-р Лора Хинова в новия сезон на сериала?

Деси Бакърджиева се включва в благотворителна кампания „Мечтай с Деси – Когато звездите мечтаят с теб!”, организирана от известен пловдивски ин витро център, който ще дари една ин витро процедура с включена стимулация и една с донорски яйцеклетки с включена 50% отстъпка.

В навечерието на светлите великденски празници ще бъде сбъдната мечтата на две български семейства. Кампанията стартира на 1 март 2019 г. и ще продължи до 21 април 2019 – Цветница. Деси Бакърджиева и екипът на клиниката ще обявят кои са щастливците на 22 април 2019 г.

За актрисата това начинание е изключително специално. При последния ни разговор с нея тя сподели, че от години си мечтае да осинови дете. Освен това сподели и мнение за сурогатното майчинство – тема, която присъстваше в миналия сезон на „Откраднат живот”, в който героинята й д-р Лора Хинова бе готова на всичко, само и само да стане майка.

„Това е една наистина изключително важна тема, може би защото е хубаво в България вече да се промени законът за сурогатното майчинство. Тази дискусия се води от години. Законът уж бе приет на първо четене, на второ не зная какво се е случило, но е бил отхвърлен. Според мен всяка жена заслужава да бъде майка и трябва да търси своя начин на случване”, каза тогава Бакърджиева.

А всички, които искат да се включат в инициативата, трябва да изпратят писмо на Деси със своята лична и емоционална история на e-mail: [email protected] „По този начин всички двойки с репродуктивни проблеми в България ще получат шанса да сбъднат най-съкровената си мечта – дом, изпълнен с детски смях. Целта е да се подкрепи появата на нов и дългоочакван живот, там където е желан”, пояснява актрисата.

В инициативата могат да участват всички, които отговарят на предварително обявените в клиниката условия за ин витро процедура, както и за донорската такава./show.blitz.bg

Коментирай

АЛ КЛ

АЛ КЛ 07.03.2019 19:55

Голямо браво!

Мими

Мими 08.03.2019 14:56

Поклон!!!

Елена Христозова

Елена Христозова 24.03.2019 20:49

Как да кандидатствам