Саня Борисова спи с хитов рапър в Миконос ВИДЕО

Саня Борисова спи с хитов рапър в Миконос ВИДЕО

Актрисата Саня Борисова се отправи към гръцкия остров Миконос заедно с рапъра Христо Балабанов, по-познат на меломаните като Кристо.

Бившата на Ники Илиев взриви социалните мрежи с разпалени коментари относно компанията й на най-романтичния остров. 

Ще разочароваме всички, като кажем, че двамата не са на романтична екскурзия, а работят по заснемането на видеокпил към новата песен на музиканта.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanya Borisova (@sanya.borisova) on

Екс половинката на Ники Илиев споделя изкусителни кадри от острова, който избараха и други ВИП-българки за ваканцията си като Нора Недкова, пише "Хотнюз". 

В южната ни съседка Саня и Музикантът, който е бивше гадже на манекенката Кристин Илиева, пристигнаха преди повече от седмица, а от кадрите, които споделят в социалните мрежи, става ясно, че са имали възможност да се повозят и на яхта. На едно от видеата рапърът е заобиколен от скъпи питиети и разглени момичета, сред които се вижда и Саня.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRISTO (@kristo_official) on

Подробности около музикалния проект на Кристо пък все още се пазят в тайна. Не е ясно какво е заглавието на песента. Рапърът обаче анонсира, че видеото ще се появи на бял свят съвсем скоро – още този месец./show.blitz.bg
 

 

Коментирай

Стоян Делчев

Стоян Делчев 13.08.2020 14:29

Нещо Саня била опърничева? Само як секс е лекарството , иначе момичето е Красиво . Карай да върви Никито е направил Голяма грешка.

А де

А де 13.08.2020 16:07

Спяла ........!!!

1922516

1922516 14.08.2020 6:30

КРАСИВА,КРАСИВА,АМА И ТЯ СЕРЕ ТАФТА,,ДА НЕ ТИ Е В КЪЩАТА

КОКО

КОКО 14.08.2020 6:33

ИМАЛ РИСТО НЯКОЙ ЛЕВ,ЗАПАЛИЛ МОТОРА С КОШ И Я ЗАВЕЛ НЯМА ЛОШО,ЩЕ И ПОСЕТИ НЯКОЛКО ПЪТИ ЗАДНАТА (ДУПНИЦА) И ПРЕДНАТА (СЛИВНИЦА) ДУПКА И ДО ТАМ

ДУКАТА

ДУКАТА 14.08.2020 6:34

ТАЯ БИХ Я РЕЗНАЛ,,МИЛОВИДНА Е И НАВЯРНО Е ДАШНА... ИСКАМ ДА МИ МЪРКА КАТО КОТЕ И ДА МИ КВИЧИ КАТО СВИНКЯ