С дълга коса и чалга дива в ръка: Стара СНИМКА на Цитиридис взриви мрежата

С дълга коса и чалга дива в ръка: Стара СНИМКА на Цитиридис взриви мрежата

Уволненият телевизионен водещ Николаос Цитиридис шокира последователите си със снимка от тийнейджърските си години, а компания на кадъра му прави фолк дивата Камелия. На снимката гологлавият грък няма нищо общо със сегашната си визия. 

Виждаме го с дълга черна коса и по всичко прилича на рок фен, само русата сексбомба разваля тази представа за известния грък, чието предаване изненадващо падна от програмата на bTV. 

Цитиридис е споделял в шоуто си, че наистина харесва Камелия, но думите му клонят повече към харесване като жена, а не толкова на нейното творчество. Оказа се, че преди да стане известен е ходил на нейни участия и е успял да я издебне след края на изявата й и да се снима с нея като фен. 

Странното е, че и двамата са направили типичния знак с пръсти за рокаджийте. Рогата ръка или по италианска дефиниция Mano Cornuta козата, известна още като „рогатия“ – е жест под формата на малкия пръст и показалеца, насочен напред, докато средният и безименният пръсти са притиснати към дланта. Жестът е оформен като глава на рогато животно.

В момента Цитиридис се прехранва със своите комеди представления "Човек без работа", като вече обиколи почти цяла България и до края на турнето му остават още няколко, сред които Пловдив, Перник и Враца. Все още мисли дата и за София, където интересът със сигурност ще е най-голям./show.blitz.bg

Коментирай