Ралица Паскалева и Салпаров разкриха интимна тайна, която обяснява защо са толкова щастливи

Ралица Паскалева и Салпаров разкриха интимна тайна, която обяснява защо са толкова щастливи

Актрисата Ралица Паскалева и волейболната звезда Теодор Салпаров са пример за идеално и хармонично семейство. Те рядко дават интервюта заедно и избягват да коментират личния си живот, но направиха изключение за Деси Банова и разкри неподозирани неща за личния си живот.  

Чаровната актриса, която е и водещ на "Игри на волята", се върна назад в годините и си спомни за Стефан Данаилов. Известната двойка разкри кои са най-незабравимите им спомени и определено успяха да трогнат водещата. 

“На първия ни учебен ден в НАТФИЗ навън валеше. В един момент удари гръм и врата се удари - влезе Стефан Данаилов. Беше като сцена от филм”, спомня си актрисата за първата си среща с Мастъра. “Стефан Данаилов е една необятна личност”, казва тя за него. “Първо ни научи на това, че тази професия се прави със самочувствие. Той ни предаде цялата си кариера”, допълва още актрисата.

“Незабравимият спомен за мен е 2006 г. - Световното по волейбол в Япония. Направихме чудото и станахме трети. Това е най-голямата ми емоция”, споделя Салпаров.

Двамата с Паскалева са заедно 6 години. Имат син - Макс, на 4 г. "С Теди много добре се балансираме. Аз съм здраво стъпила на земята, твърде много премислям, не взимам импулсивни решения. Докато той е по-емоционален, наивен”, казва Ралица Паскалева за отношенията между двамата.

“Тази наивност може би идва от начина и ритъма на живот на спортист”, споделя волейболистът. “Той ме учи да бъда малко по-импулсивна и да се впускам в приключения. А аз го уча да а не бъде твърде доверчив”, допълва още актрисата./show.blitz.bg

Коментирай

Коя

Коя 01.01.2023 17:07

Тази каква е лисица. С Башар Рахал обиколи целия свят набута я като асистентка по актьорски школи и предавания. Като си дойде жена му от САЩ ,тази за 1 месец свали спортистчето и се прави на много хрисима. Е тя си го казва ,наивен е Теди лесно му завъртя главата

Митева

Митева 01.01.2023 22:42

Много е чаровна актрисата, само да не я гледате от кръста надолу, неско.посна жена, а за самочувствието, което има, да не говорим, меко казано про..сташка провинциална наглост- имам директни наблюдения пред вид...

Много дашна

Много дашна 02.01.2023 0:45

Целия го духа.

Дани

Дани 02.01.2023 9:09

Башарката и го буташе жестоко