Радина Червенова разкри цялата истина за любовта с Каменаров  и разведени ли са

Радина Червенова разкри цялата истина за любовта с Каменаров и разведени ли са

От година се говори за скандалната раздяла между Радина Червенова и Константин Каменаров, но досега те отказваха да коментират тази тема. 

Едва сега новинарката събра смелост и проговори по казуса, който вълнува всички медии. 

„Заедно сме с Константин вече 30 години, не сме разведени“, каза БНТ новинарката Радина Червенова, която сега има своя рубрика в бТВ. Оказва се, че двамата не са разделени, както се твърди от известно време. 

 В последните години мълвата многократно ги разделяше и събираше, дори и разведе звездната двойка. „Знаете ли, не чета какво се пише нито за мен, нито за другите хора. Интересуват ме новините, нещата, които имат смисъл. Това е, да го наречем така – хигиена на живот“, обясни Червенова.     

Твърде е вероятно все пак двойката да са имали известни проблеми, които вече са изгладили и затова чак сега коментират темата. Каквото и да се е случило между вас, важното е, че са намерили отново път един към друг./show.blitz.bg

 

Коментирай

чичо чарли

чичо чарли 21.12.2022 10:01

бате Коко поебна каквото имаше в БНТ, а Радето се правеше на гюзлеме и не искаше да участва в тройки и четворки от които капеха всякакви течности. после свикна с вкуса на анала и предпочете да е на топло при бай Коко.

Бай Ху

Бай Ху 21.12.2022 11:06

Манете я тая дрта изкуфела уруспия бе.

Ами,

Ами, 22.12.2022 14:28

Никой не го интересува,неин проблем си,че обича да ходи с еленови рога.Да си ги носи с кеф.

Да бе са

Да бе са 24.12.2022 15:09

Тоя поживя с близначката на Паси-Михаела,която пък роди на Дионисиев/Борислав,Бог са го прости/.Що се прави на разсеяна.Това,че нямат фактически развод ,не ги прави семейство.Абе,какво ни интересува!

ТУТУРУТКА

ТУТУРУТКА 21.09.2023 11:35

АМИ,КАТО НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА ЧИЙ ЧЕТЕШ,КОМЕНТИРАШ И СИ ПРАВИШ ТРУДА ДА ПИШЕШ

Нейна си работа!

Нейна си работа! 21.09.2023 13:37

Но как търпи да я унижават по този грозен начин? Няма ли достойнство?