logo

Продадоха дома на Тодор Колев след 2 г. дела

Продадоха дома на Тодор Колев след 2 г. дела

Домът на покойния любимец Тодор Колев най-после е продаден, а роднините му са успели да си поделят наследството му 7 години след неговата кончина.

Заради жилището роднините на голеимя комик се съдиха цели 2 години, като миналото лято Софийски районен съд успя да раздели имотите и да даде апартамента в столичния квартал "Лозенец" на децата му, а подземния гараж - на вдовицата му Мария.

Внучката на Тодор Колев умили мрежата с тази СНИМКА на бебето си

Впоследствие стана ясно и, че синът на актьора - музикантът Александър Колев е пожелал да получи дела си в пари и сестра му - актрисата Албена Колеава, му изплатила сумата от 88 133 лв., пише в решението на съда.

Така звездата от Народния театър и съпругът й - художникът Венци Кулев са станали собственици на имота от 86 кв. м., оценен на 239 000 лв. На 3 април 2020 г. артистичното семейство е продало дома на звездата от "Опасен чар", "Господин за един ден" и "Двойникът". Купувач е 27-годишна жена, която се е сдобила и с 500 кв. дворно място, пише "Телеграф".

Връщат внучката на Тодор Колев в "Откраднат живот" СНИМКИ

Албена Колева и мъжът й са купили и двете жилища на комика в столичния квартал "Зона Б-18", още докато той беше жив. Те се водят ателиета от по 70 кв.м. и се намират на 13-ия етаж.

Внучката на Тодор Колев наруши карантината СНИМКИ

Първата сделка е с дата 27 декември 1999 г., а втората - 24 февруари 2000 г. Артистичното семейство е платило общо 32 000 лв.за имотите. В единия апартамент доскоро живееше внучката на големия актьор Теодора, която е и кръстена на него. В началото на годината тя се омъжи за приятеля си - художникът Джоузеф Гуд, а през май тази година роди дъщеричката им Джейна./show.blitz.bg

Коментирай

Енгелс

Енгелс 23.11.2020 10:36

Пари, пари, пари ,пари! Морал и човещина няма.Това е капитализма.

giobels

giobels 24.11.2020 23:37

samo nikola tesla 6te vi opravi vas engelisitite