Поп певицата Димитрия се обяви срещу лицемерието и фалша ВИДЕО

Поп певицата Димитрия се обяви срещу лицемерието и фалша ВИДЕО

Нов музикален дебют се задава в поп музиката ни. Младата певица Димитрия представи своя първи видеоклип, като премиерата се случи точно в навечерието на рождения й ден.

Прясно навършилата 17 години тийнейджърка се обявява срещу фалша и лицемерието с парчето си “По-високо”.

То е микс от поп и ар енд би звучене, като по проекта работят бийтмейкъра JS, а текстописец е популярния в рап средите като Секта - Филип Иванов. Видеоклипът е дело на SH Video.

 


“В днешно време, независимо от пола, всички се стремят към много комерсиални неща. Повечето от тях ги получават по лесния начин, без много труд и на всяка цена. С песента ми “По-високо” се обявявам и срещу фалшивите хора, позьорите и изкуствените лица. Мнозина се опитват да се вмъкнат някъде по някакъв начин, независимо дали мястото им е там”, обобщава Димитрия за посланието на проекта.

“Не знам дали повечето осъзнават това, но много от тях искат да са от този кръг, който е пълен с лицемерие и фалш”, допълва тя. Въпреки, че това е дебютно видео за новата музикална надежда, снимачната площадка се оказва стихията й.

“Сценична треска е силно казано, но имах притеснения как ще се получи, добре ли изглеждам, всичко наред ли е, дали ще се справя. Но с времето се получи лесно, сякаш съм го правила и друг път”, обобщава тя.

 


Димитрия Николова е на 17 години. В момента учи в Езикова гимназия “Иван Вазов” в Пловдив с профил испански език. Има интерес към медиите и затова смята да продължи образованието си в тази насока. “Не бих искала да следвам музика, защото това образование се използва основно за педагогика, а аз не се виждам като преподавател по музика. На мен целта ми е да се развивам като певица. Смятам също, че мога да се реализирам и в друга сфера”, разказва за плановете си талантливата брюнетка, която освен в пеенето се усъвършенства и в свиренето на пиано.

Още от ранна детска възраст ходи на уроци по пеене, дори е пяла в детски хор. Участвала е и в много конкурси у нас и в чужбина. Към момента нейни музикални ментори са Румяна Иванова от Арт Войс Център и популярният певец от формацията Equinox, представила ни на “Евровизия” - Георги Симеонов-JJ. Зад гърба си Димитрия има още две авторски песни - "Финални надписи" и "Моменти"./show.blitz.bg

Коментирай