Помните ли красивата миска Елеонора Манчева? Ето с какво се занимава днес

Помните ли красивата миска Елеонора Манчева? Ето с какво се занимава днес

Най-красивата омъжена жена във Вселената Елеонора Манчева раздава кредити в банка. Синеоката красавица става популярна, след като през 2006 г. печели конкурса „Мисис България“.

По това време тя е омъжена за футболния национал Владо Манчев, а двамата са една от най-обичаните звездни двойки. Няма място, на което да останат незабелязани.

Днес Нора живее втори живот далеч от светлините на прожекторите. Денят й не е пълен с фотосесии, а с оценки за банкови кредити. „ Дните ми са изключително натоварени и динамични. За да се справя с всичко, от мен се изисква да съм много организирана, целеустремена и гъвкава. Въпреки натовареното ми всекидневие удовлетворението, което изпитвам в края на работния си ден, е нещото, което ми дава сили и стимул да продължавам всеки следващ ден да съм още по-дейна и успешна в това, което правя“, споделя тя пред “Телеграф“.

Вече 5 години миската работи в една от най-големите банки в страната като експерт по кредитиране. Преминаването от сферата на модата в тази на банкирането става съвсем естествено.

Красавицата е дългогодишен клиент на банката, в която и в момента работи. Спомня си, че присъствала на разговор в банката, който дълбоко я заинтригувал. „След този разговор получих покана да стана част от екипа на банката, в която работя в момента, и така вече 5 години. Мина като миг, но съм щастлива от това, което правя“. В лицето на колегите си срещнах много добри хора и приятели”, споделя Елеонора.

И добавя, че работата й в банката е нещо много повече: „Усещам, че това е нещо, с което съм искала винаги да се занимавам. Харесвам работата си и затова не ми трябваше много време, за да разбера, че това е за мен и мога да съм много успешна.” Всъщност решението на Елеонора Манчева не е изненада за онези, които наистина я познават, тъй като тя има завършено икономическо образование.

Хубавицата споделя, че харесва живота си повече от всякога. „Житейските уроци, които учим, предизвикателствата, пред които ни поставя съдбата, са полезни за личностното и духовно израстване на всеки един от нас. Благодарна съм за всичко, което имам и всичко, което постигам. Срещнах нови хора в живота си, от които се уча и респективно и те се учат от мен”, с вълнение обяснява носителката на титлата „Мисис България“. Макар и далеч от звездния си статус, Нора споделя, че няма никаква носталгия по миналото си и вярва, че най-доброто за нея тепърва предстои.

Известността при Елеонора не е търсена, тя идва съвсем естествено. “Бях за кратко модел в една от най-големите агенции за модели в България. През 2001 г. участвах в един конкурс “Топмодел на България” и го спечелих. Това даде начало на кариерата ми като модел“, спомня си миската.

Още през 2002 г. славата започва да я преследва покрай футболната й половинка. Зад гърба си има десетки фотосесии и рекламни кампании за едни от най-популярните родни марки. „След краткото си прекъсване като модел реших да се явя на конкурса “Мисис България” през 2006-а. От години следях това събитие и за мен беше голямо предизвикателство да участвам в него. За мое голямо щастие не само се явих на конкурса, но и го спечелих. Тази титла ми даде възможност да представя страната ни на най-известния конкурс за омъжени дами в света, а именно “Мисис Вселена”, разказва Елеонора.

Красотата се превръща в нещо като съдба за нашето момиче. Спомня си, че по време на Европейското първенство по футбол в Португалия била заснета от запалянковци, докато била на стадиона. „Направиха клип с мен, който се излъчваше по време на първенството по стотици пъти“, разказва тя.

Тогава тя печели класация за най-красива жена на първенството. „По стадионите в Португалия, като ме виждаха българи и скандираха - „И сме по-красиви, и сме по-добри“, с усмивка разказва тя.

Когато били в Испания, всяко нейно появяване на стадиона било свързано с бурни аплодисменти. “Наричаха ме кралицата на футбола и постоянно публикуваха мои снимки от всеки мач, на който присъствах“, разказва Нора.

Въпреки че не страда по отминалото време, все пак Нора признава, че едни от най-хубавите й мигове са, когато окичва главата си с короната на „Мисис Вселена“. “Не мога да не съм щастлива от факта, че спечелих първото място на световния конкурс за красота “Мисис Вселена” и съм единствената българка, до ден днешен отличена като победител.

За мен е огромна чест, удоволствие и привилегия да нося тази корона. Всички участнички бяха достойни, но само аз имах огромната чест и късмет да грабна титлата и да прославя страната ни в световен мащаб. Да си носителка на титлата “Мисис Вселена” е голяма отговорност, защото ставаш пример за подражание, мисля, че съм я защитила през годините“, разказва миската.

Хубавицата не се оплаква от славата и не смята, че тя я е ощетила с нещо, напротив. Днес се въздържа да коментира личния си живот и смята, че като не е публична личност, това е нейно абсолютно право. Хобито й е да обикаля света./show.blitz.bg

 

Коментирай

Гачо

Гачо 14.01.2023 10:20

Остави работата,а ебанта спори ли?

Бай Ху

Бай Ху 14.01.2023 11:27

Е па с какво се занимава, лапа пишки, те с това.

Банкеров

Банкеров 14.01.2023 17:11

Браво , момичето има ум в главата си !!!!

До ГАЧО И БАЙ Х

До ГАЧО И БАЙ Х 14.01.2023 17:14

Ходете да питайте жените си и дъщерите си дали им спори ебанта и дали лапат пишки !!! А може вие да ги правите тези неща , а ??? Признайте си бе , котьовци ....

Максиме

Максиме 14.01.2023 17:56

Тези приказки да ги разказва на сбирките на Наталия Кобилкина, да каже на кое шефче от банката продухва тромпета, тази разбира от банково дело, колкото кучето гледало как колят прасето и станало касапин :ДДДд

Боби

Боби 14.01.2023 18:10

Тази съсипа Владо Манчев, който иначе е добро момче. Заради нея направо банкрутира, а като свърши парите го заряза и се разведе. Преди това си хвана любовник. Мн мислете с кого се обвързвате.

борислав

борислав 14.01.2023 23:06

Е кой не знае Нора черната :) Известна бръмчалка

Кура_Ми_Янко

Кура_Ми_Янко 14.01.2023 23:59

Като беше женена за Владо Манчев беше " манеканка " и Миска ( много и липсва това време ) , сега е обикновенна писаруша .... Даже тя самата не си вярва че много обича тази работа !

Смях

Смях 15.01.2023 1:24

Демек казано накратко - миската се прехранва като офис-планктон. Хахахаха, много яко!

Largo

Largo 15.01.2023 9:29

Нора мършата поредния парцал която докара до банкрут Владето Манчев а той не беше лошо момче ама тая българска свиня се осра . Добре,че нямам българка за жена

Др. Директор

Др. Директор 15.01.2023 11:45

Добро е Норето. Разкалвам я веднъж седмично.

Нели

Нели 15.01.2023 13:39

Точно кредити надали раздава, по-вероятно е да продава застраховки или да пробутва разни фондове или акции, от които банката печели, а клиентите да ги кандърдисва по курвенския начин.

бай Генчо

бай Генчо 16.01.2023 8:07

Това и е хоби, истинската и работа е като златотърсачка и обикновенна пурститоция.