Полицаи спипали Филип Буков в нарушение, последвалото ще ви изуми ВИДЕО

Полицаи спипали Филип Буков в нарушение, последвалото ще ви изуми ВИДЕО

Актьорът Филип Буков често си има проблеми с полицай на пътя. Прави незначителни грешки с колата си, които му костват разправии с униформените. Той реши в подкаст да разкрие за една специална връзка с полицай, който го спира няколко пъти и му иска пари. 

Звездата от сериала "Татковци" е шокиран от уменията на катаджията, който много ловко си проси пари, при наличието на камера. Той разказва какви са новите трикове на полицаите, които по никакъв начин не се плашат от камерите, които уж служат за предотвратяване на подобни подкупи. 

 

Спомня си, че веднъж го спирам и бил в нарушение. "Дайте нещо да се разберем! Защо да ходя до КАТ да се разкарвам?! Тръгвам да търся пари и той, както се беше облегнал на стъклото, ми казва: "Има камери, има камери". И ме пусна", спомня си новият секссимвол на българското кино. 

"След известно време, завивайки по Витошка направих някакво нарушение и един полицай ме спира. Кара ми се нещо, иска документи и изведнъж се чува едно свиркане с уста: "Остави го, този е мой". И се появява същия полицай, който ме пусна преди това. Каза му, че си имаме приказка и ще се оправим. 

Спира ме после пак и аз вече знам какво следва. И понеже имаше камери ми вика: "Слушай сега какво ще направим. Аз ще те накарам да отвориш багажника, там ще пуснеш парите и аз ще се оправя. Отварям багажника и пускам едни пари в сака в багажника, той идва да извърши оглед, а на мен ми е толкова смешно... Вижда банкнотата и с едно движение я навира в ръкава. Такъв фокус направи! Гениален тип", през смях разказва Буков, но дали ще му е спешно, когато се срещне отново с полицая, с с който явно си имат приказка./show.blitz.bg

Коментирай