Поли Генова призна, че е била жертва на тормоз

Поли Генова призна, че е била жертва на тормоз

Певицата Поли Генова накара цяла България да настръхне от разказа й за тормоз, който е преживяла. Тя разказа бруталната случка след историята с окървавената Дебора от Стара Загора. 

Красивата изпълнителка сподели, че е била следена. Непознат мъж я преследвал навсякъде и тя се страхувала за живота си. 

"Станах жертва на тормоз още като дете. Спомням си, че родителите ми започнаха от пети клас да ме пускат да се прибирам с градски транспорт, което за мен беше супер свобода. Осъзнаваха, че съм на етап, на който трябва да мога да се справям сама. Това супер.

Обаче в един момент осъзнах, че като отивам на училище и се прибирам – един човек ме следи. Виж колко глупава постъпка. За да не спрат родителите ми да ме пускат сама, не им казах, което е голяма грешка. Казвайте! Казвайте всичко на родители си, дори да ви е страх, защото, когато не споделяте, няма кой да ви помогне", казва Поли в подкаст по телевизия The Voice. 

"Аз слизах, по-рано, на различни спирки, за да не знае, че ще сляза. Крила съм се, едно много гадно напрежение, че някой непрекъснато те наблюдава. В училище го виждах как седи отстрани и отново не им казах. Не знам дали, може би, съм споделила с приятелите си по-нататък. Но това е много страшно", обясни още певицата.

"Трябва да сме изключително предпазливи, особено хората, които са познати и предизвикват повече внимание. Това не означава, разбира се, че трябва да се вглъбим и да станем параноични. Но трябва да бъдем внимателни. Аз като родител трябва да съм много внимателна с това какво правят децата ми и до какво имат достъп", каза Поли Генова.

Изпълнителката на "If love was a crime" призова да опитваме да преодоляваме тези страхове, защото "те са в главата ни":

"Много често съм улавяла себе си, че изпитвам някакъв вид уплах от нещо, което всъщност е преодолимо и е само в съзнанието ми. Никъде другаде. И от мен зависи да се справя с това, да зная, че това е само един страх – нищо друго."/show.blitz.bg

 

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 14.08.2023 10:41

- Помощ! Изнасилиха ме! - Къде? Кога? -Тук, преди петнайсет години! - И що чак сега викаш? - ПРИЯТНО МИ Е ДА СИ СПОМНЯ!

Бай Ху

Бай Ху 14.08.2023 12:16

Па тиа се насраахаааа бееее.

Стоян

Стоян 14.08.2023 14:17

Тази си прави съчинения по картинка.

Румяна Димитрова

Румяна Димитрова 14.08.2023 18:50

Дори съчинение без картинка. Тази Поли Генова изпя една песен прослави се малко и ѝ нарасна положението.

Румяна Димитрова

Румяна Димитрова 14.08.2023 18:52

Дори съчинение без картинка. Тази Поли Генова изпя една песен прослави се малко и ѝ нарасна положението.

Хахахат

Хахахат 14.08.2023 20:20

Оф сега и тая ли

Зайчок

Зайчок 15.08.2023 5:26

Айде сега, трябва до напомним за себе си, дори като говорим небивалици- някакъв мъж ме погледнал лошо- това си е жив тормоз .

Bobby1

Bobby1 16.08.2023 3:12

Прав е Вежди,че всички курви сега се сетиха,че някои ги е насилвал,а те просто се предлагаха за пари и да осребрят своето бездарие

Чеп

Чеп 16.08.2023 4:24

Нека антихетеросексуалната обработка и раздухването на фобия към нормалните мъже, да започне сега! Избира се подходящ момент, когато някакви курви и проститутки са намерили онези майстори, които са търсили, и всички подобни на тях почват да се изязяват, за да си направят пиар!

Чеп

Чеп 16.08.2023 4:38

Харесал я някой, и не смее да направи повече от това да я погледа отдалече. Ами пак иска да я погледка. Не смее да се доближи до надутото същество. И това било "брутален тормоз", а куха лейко, или малоумни журналисти?

Пеене

Пеене 16.08.2023 4:44

Певица, която може да ви изпее три - четири песни на кръст, и дотам! Мяцнала някаква песничка скопосана от мафиотската чуждестранна еврогейска задруга от казионни тарикатчета угодни на измисления форум на Новия световен музикален ред, дето нищо свястно няма за слушане, и вече певица....

Пеене

Пеене 16.08.2023 5:33

Някой да е одил на солов концерт или рецитал на "певицата" (без куп поканени участващи гости - други изпълнители)? Ако да, успява ли да направи барем 1 час програма? Или в кой музикален институт се е дипломирала като певица? А-а, то сега друг бил номерът?! Еврогейската визия.

Чичко

Чичко 16.08.2023 6:07

Как пък точно в пети клас почна да я преследва мераклията, а не в четвърти примерно? Мокри пуберски фантазии с чичко, дето хем им се иска, хем им не стиска, или съчинения по благодатна постсоциалистическа видиотена тематика?

Чичко

Чичко 16.08.2023 6:21

Мераклията като видял, че петокласничката е тъпо, нестоплящо, и несклонно към комуникация парче, и как ден след ден кифлето загрубява към пънкарски вид, се отказал от следенето.

абе

абе 16.08.2023 19:39

нема да се плашиш, само ебън в гъзъ ще те оправи