logo

Панайот Панайотов очарова с нова песен и интересна случка ВИДЕО

Панайот Панайотов очарова с нова песен и интересна случка ВИДЕО

Гласовитият певец Панайот Панайотов поднесе неочаквана изненада на своите почитатели. Те са на седмото небе че най-накрая на музикалния пазар се появи продължението на "Момчето, което говори с морето". 

Легендарният изпълнител разказа пред наш репортер доста интересна случка от заснемането на клипа на "Солена кръв". 

"Видеото трябваше да е морско, но нямахме възможност да заминем за морето. Затова снимахме на язовир Искър и трябваше да симулираме, че е на морето. Като гледам готовия продукт - симулацията е много добра, само кореняк софиянците ще намерят разликата. Морската атмосфера се чувства. Беше комично в опитите за тази симулация, но се получи добър продукт", категоричен е той. 

"Най-комичното беше, когато Иван Тенев ми се обади и ми каза, че е написал продължението на 'Момчето, което говори с морето". Точно в този момент чух в ушите си камбанен звън, сякаш някой удари камбаните на Александър Невски", допълва Панайот Панайотов.  

Текстът на песента е на Иван Тенев, а музиката и аранжимента на Светослав Лобошки, видеото пък е направено от Елвис Янков./ show.blitz.bg

 

Коментирай

Alfa

Alfa 01.09.2020 14:41

Минава за стари градски песни.

Фен

Фен 01.09.2020 14:45

Доброто си е добро!

Гого

Гого 01.09.2020 15:42

Не е необходимо да е заснет на морето. Вижда се, че е река с отсрещният бряг.

Ема

Ема 03.09.2020 0:57

Много си ретро.

Галя

Галя 26.10.2020 21:37

Много харесвам песните и гласа на Панайот Панайотов. Чудесна песен! Браво господин Панайотов! Продължавайте да радвате феновете си. Очакваме Ви с концерт в Пловдив.