logo

Орлин Павлов иска второ бебе от... СНИМКА

Орлин Павлов иска второ бебе от... СНИМКА

На Орлин Павлов явно му харесва чувството да е баща, защото с половинката му Диана вече мислят за второ бебе, след като станаха родители на малката Елизабет преди две години.

Наскоро певецът споделил пред близки и приятели, че много иска скоро да стане татко на второ дете и даже вече работи по въпроса, така че новината да се случи скоро.

Жената на Орлин Павлов е двойничка на Мегън Маркъл СНИМКА

Преди да срещне майката на детето си, изпълнителят все не случваше на жена. Зад гърба си има няколко връзки, които претърпяха провал - с Яна Димитрова, която го заряза заради бизнесмена Петко Димитров и с модела Лина Роскин, която се оказа твърде вятърничева за него с голите си снимки в еротични сайтове.

Орлин Павлов разтрепери майка си с това решение ВИДЕО

В крайна сметка точно, когато най-малко очаквал, в живота му се появява Диана. Първата им среща била преди цели 10 години, но едва преди 3 започнали любовните им отношения, пише "Уикенд". И в момента в любовния живот на Орлин Павлов цари мир, хармония и усмивки. Певецът нямал търпение да си направят второ бебе, защото вярвал, че бащинството го е променило към по-добро и с още  едно хлапе щял да се чувства напълно завършен./show.blitz.bg

Коментирай

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 25.01.2021 12:56

МНОГО ТРОГАТЕЛНО!!! СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ОРГАНИЗИРА РЕФЕРЕНДУМ И ОТНОВО ДА ПОТЪРСИ ПОМОЩ, КАКТО ПРЕДНИЯ ПЪТ!

Тошку

Тошку 25.01.2021 15:34

като толкова иска ше му напраим едно бебе на Орлиу ;)