Няма да повярвате коя наша звезда си призна, че е гей ВИДЕО

Няма да повярвате коя наша звезда си призна, че е гей ВИДЕО

Напоследък табутата започнаха да падат и все повече млади открито говорят за своята сексуална ориентация. Оказа се, че сред родните ни звезди има много мъже, които си падат по хора от техния пол. И докато преди години се срамуваха да го признаят на глас, то към днешна дата вече не прави на никого впечатление. 

Родна популярна личност реши тези дни да разкрие голямата си тайна и да признае, че го прави с мъже. Неговото име отдавна е спрягано за гей, но едва сега идва потвърждение за това. 

Един от най-известните влогъри у нас Емил Конрад обясни подробно защо е избрал пътя на хомосексуалността. 

 

“Моята сексуална ориентация е хомосексуална, аз винаги съм бил гей, никога не съм се чудил дали харесвам жени, дали харесвам мъже. Винаги съм знаел, че харесвам мъже. Никога не съм имал проблем с това”, призна той в клипчето.

Влогърът дори разкри, че има приятел, а в Инстаграм качи и две техни снимки, без да разкрива самоличността на момчето. “Най-хубавото нещо, което ми се е случвало е, че имам приятел. Аз се чувствам много щастлив в личния си живот. Не споделям голяма част от него онлайн.”, допълни той.

Преди години дори не си е помислял, че ще дойде момент, в който публично ще признае, че е различен от останалите мъже./show.blitz.bg