logo

Няма да повярвате кое е детето на Хинова и Мазов от "Откраднат живот" ВИДЕО

Няма да повярвате кое е детето на Хинова и Мазов от "Откраднат живот" ВИДЕО

Един малък герой успя да засенчи любимите актьори от "Откраднат живот" и макар с незначителна роля вече се превърна в истински хит в социалните мрежи. Става въпрос за сина на д-р Хинова и доц. Мазов ( Деси Бакърджиева и Моню Монев). 

На зрителите им направи впечатление, че детето на героите в сериала доста бързо е пораснало. Всички помним неговата история, но сега влиза в сериала по-голям, отколкото би следвало да е. 

По-интересното в случае е, че това дете не е никак непознато за широката аудитория. Детето, което играе в сериала син на актьорите, е онова дете, което се беше научило да чете на 2-годишна възраст и всички медии му обърнаха внимание. 

През 2016 година Иво Кирков се появи във всички новинарски емисии, а родителите му Георги и Виктория разкриха, че започнал да познава буквите на 2 годининки и четири месеца. 

Буквите му били интересни и започнал да ги разпознава, като възрастните му сочели и го питали къде в думата е съответната буква. На две години и четири месеца започнал и да свързва буквите в дума, като, разбира се, за това помага и асоциацията с картинката под думата, казва баща му Георги.

 

В детската градина обърнали внимание на възможностите на малкия Иво. Родителите решили да го снимат, защото когато разказвали за сина си, срещали скептицизъм у хората.

Четири години по-късно виждаме малкият Иво като актьор в най-хитовия български сериал. Тепърва ще следим неговото развиетие във филма, което се надяваме да не остане с епизодична роля, тъй като зрителите го харесаха и искат да го виждат по-често./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Пора

Пора 24.10.2020 14:23

Как така милушев е допуснал да играе някой извъм родата.у филма са синове ,дъщери,шуранаики,братчеди,пълно с бай ганьовци

Рали

Рали 24.10.2020 15:19

Голямо чудо познавал бил буквите на две години и половина. И аз и моите три деца го можехме. Е? И? Познавам и други такива деца. Хайде сега реклами и раздувки

Анелия

Анелия 24.10.2020 15:33

Много добре са го избрали! Същински малък Мазов! И с тъмните очи на Хинова... БРАВО!

Диди

Диди 24.10.2020 15:53

Хинова и Мазов са най-забавните ,те правят филма ! Обичам ги много !!! В последно време никакви ги няма ,дано вече ги виждаме редовно с малкия !

Catrock

Catrock 24.10.2020 17:12

Абсолютно съм съгласна с Диди,само тази двойка е интересна,забавна и внася свежест в иначе доста поовехтялата сапунка!

Коци

Коци 25.10.2020 10:36

Този "Откраднат живот" стана такава скука, че Милошев ако не вземе мерки спирам да го гледам.

Иванов

Иванов 26.10.2020 9:55

Браво Иво!!! Дай боже повече такива деца. Да не говорим, че има студенти които сричат. Успех Иво!

Mimi

Mimi 27.10.2020 6:40

Единствения сериал,който гледам.Дано продължава още.