Няма да повярвате като каква работи щерката на Анахид Тачева

Няма да повярвате като каква работи щерката на Анахид Тачева

След смъртта на Анахид Тачева се заговори иключително много за нейното наследство и кой ще го прахоса с лека тъка. 

Сега разбираме и от къде си вади парите нейната дъщеря Теодора Цонева. Ще ви изненада много сферата, в която се изявява щерката на Коста Цонев. 

Теодора е продавачка на дрехи втора употреба, пише "Галерия". След като смени няколко професии, дипломираната актриса така и не успя да се реализира като джаз певица, и се принуди да се хване на работа в магазин.

През пролетта тя продаде апартамента си в столичния квартал „Лозенец“, който купи преди години за 80 000 евро. Парите за него тя получи от наследствения апартамент на Коста Цонев на улица „Славянска“, които й брои вдовицата на Митко Цонев – Мариана. Няколко години Теодора живя в него, но през пролетта на тази година реши да се раздели с него.

Половината пари профука, а с останалата част си купи двустаен апартамент. Средствата обаче й стигнаха само за панелно жилище в пета част на столичния квартал „Люлин“, където живеят доста роми, и това принуди звездната наследница да го даде под наем. А тя самата живее в друг апартамент заедно със сина си Дейвид.

На 16-годишното момче обаче никак не му върви в училище и заради слабия успех се наложи да повтаря отново девети клас. Детето, както и майка му изключително тежко приеха смъртта на Анахид и нейни приятели се надяват Теодора да не потъне отново в тежка депресия, заради която веднъж се опита да се самоубие.

На 29 септември 2017 година тя се натрови с коктейл от водка и успокоителни хапчета заради несподелена любов, след което изпадна в кома. Лекарите от „Пирогов“ успяха да я спасят, но синът й беше взет от Агенцията за закрила на детето. Те прецениха, че тя не е в състояние да полага грижи за момчето и той живя 3 месеца при приемно семейство. „Губиш всичко. Губиш себе си. Това е депресията. Който не е преживял подобно нещо, няма как да го разбере.

Знам, че децата  дават смисъл, но сякаш потъваш в бездна, засмуква те нещо черно и всичко изчезва. Не виждаш нито себе си, нито другите… Няма нищо. Не го пожелавам и на най-големия си враг, макар да нямам такива. Това е ад“, сподели преди Теодора.

Дейвид е плод от връзката й с 20-години по-възрастен от нея италианец, който година след раждането на детето изчезва. Щерката на Коста Цонев има и 18-годишна дъщеря Мария от американски барабанист, която отиде при баща си в Ню Йорк, където живее далеч по-охолно. В продължение на 25 години Теодора се бе установила в Рим, но след като роди двете си деца и остана без работа, се прибра за постоянно в България.


 

След опита й за самоубийство от Ню Йорк пристигна Анахид Тачева, за да внесе ред в живота на дъщеря си. Вероятно заради нея Теодора започна да се лекува. Тя обеща на майка си, че повече няма да изпада в капана на депресията, ще се грижи възможно най-адекватно за сина си Дейвид и ще спазва стриктно предписанията на докторите. Докато гълташе успокоителните, тя започна да си търси работа тогава.

Преди време правеше юмейхо масажи в столично студио, но не успя да си намери клиенти и се отказа от идеята за кариера в областта на рехабилитацията. После имаше вариант да стане преподавателка по италиански, но заплащането не я устройваше. „Започнах в един колцентър, но издържах там само седмица. Беше ми трудно да се оправям с компютрите и софтуера, затова си тръгнах бързо, бързо.

Ходих и на интервю за щат в „Кока-кола“, защото ми се стори, че съм подходяща за длъжността – да контактувам с италиански контрагенти. Да, ама не ми се обадиха“, сподели преди време Теодора. Голямото й желание беше да пее джаз в пиано барове, защото музиката е голямата й страст, нищо че е с диплома от НАТФИЗ. Тя се пробва преди четири години и в „Гласът на България“, но и там не успя да стигне напред. Въпреки несполуките и изпитанията в живота, Теодора не се предава и се бори сама, хващайки се и с нискоквалифицирана работа, само и само за да издържа сина си./show.blitz.bg

Коментирай

Рррр

Рррр 02.01.2023 14:54

Няма унизителна работа, стига да има желание да работи.

Фоброжелателка

Фоброжелателка 02.01.2023 15:01

Някога ме бореше депресия и отидох леля в детска градина !Децата и миенето на тоалетни ми помогнаха! Дано успее!

спиро

спиро 02.01.2023 17:00

Да е жива и здрава!Ами такава е.На другите децата и те им дадоха дипломи.И какво станаха?Нищо.Да не ги споменавам.Знаете ги.Съдба,и най вече орисия.Затова казвам,да е здрава поне.

Гого

Гого 02.01.2023 17:12

Тая малко ми мяза на оная другата утрепка- дъщерята на Стояна! Никъв чеп не става от тия дебили!

Кака Мара

Кака Мара 02.01.2023 17:53

Браво на жената,няма унизително работа!Само профани могат да се срамуват.

Batio

Batio 02.01.2023 19:50

Нормално,всеки работи без значение какво!

изи

изи 04.01.2023 6:42

Трябва да има и такива които да трият задниците на срамуващите се от ТРУДЪ !

Хаха

Хаха 04.01.2023 12:39

И какво да я съжаляваме ли ми яси по. Ислеъе колко трябва да работи един българин за бей ите пари атя ги профукала половината ами да си сърба по парата а за такива като нея има психиатри не да ни занимавате с разни боклуци