logo

Никол Станкулова призна за ужасна случка, след която...

Никол Станкулова призна за ужасна случка, след която...

Красивата синоптичка Никол Станкулова си позволи за пореден път да бъде до болка откровена и да признае нещо, което е един от големите кошмари за всяка жена. 

Наскоро Станкулова, която е един от новите панелисти в "На кафе", позволи на последователите си да й задават въпроси. При един от тях си призна за случка, която е изживяла кошмарно и е оставила трайни следи по тялото и съзнанието й. 

Оказа се, че фенките на Никол се интересуват дали е получила стрии след раждането. А тя без никаква суета им призна, че не е имала такива проблеми след таждането, но доста по-рано се е сблъскала с този женски кошмар. 

"След бременността не ми излязоха стрии, но за сметка на това ми излязоха още на 13. За една година пораснах с 15-16 см и кожата ми не реагира добре. Живея си със стриите и гледам да не им обръщам много внимание", казва иначе суетната Никол./show.blitz.bg

 

Коментирай

Мая Магнолава

Мая Магнолава 11.09.2020 11:42

Уффф хубавица била пък със стрии, гнусно е.

Checi

Checi 11.09.2020 12:24

Ще ти стрием гъсто чоранте по миглите,миндил гнусен,набутан в оня ми ти хорни панел заради свирки със зъбки на Ники Дойнож!

ЕСКАЛИРГАН ГИЛФ-БЛИЦ-ДРИШФ-МАСТЕР

ЕСКАЛИРГАН ГИЛФ-БЛИЦ-ДРИШФ-МАСТЕР 11.09.2020 12:57

МИКОУ СТАМКУРОЖА, ЧЕ ВАЛИ ЛИ НЕСКА МА ТИ ГО НАБИЯ У ОТХОДНИО КАНАЛ, ШЕЕБИ ХЛАМИДИЯТА, ГЛАВАТА ТИ Е ПО-ГОЛЕМА ОТ ТЕЛЕВИЗОРО, УРУНГЕЛ