logo

Нещо ужасно се случи с Боби Star Reporters СНИМКА

Нещо ужасно се случи с Боби Star Reporters СНИМКА

Боби Борисов наскоро така стресна последователите си с вида си, че те направо се хванаха за главите от ужас. На репортера, от когото иначе сме свикнали да виждаме усмивки и иронично-саркастични коментари за родния шоубизнес, този път изобщо не му беше до смях.

В профила си в социалните мрежи той сподели какво му се е случило наскоро и каква спешна хирургична интервенция е преживял, от която се възстановява и в момента.

Боби Star Reporters: Хейтът е много популярен в социалните мрежи ВИДЕО

"От 4-5 месеца имах един ужасен ечемик на окото В началото опитах всичките добре заучени методи да справяне с него - златен пръстен, бирена мая, компреси, пакетче чай, картоф, яйце. След това започнах да пия антибиотик, както и да се мажа по няколко пъти на ден. Това също не помогна, а ечемикът все стоеше голям.

Боби Борисов StarReporters: Бях уволнен от една телевизия и буквално не знаех накъде да поема

Започнах да ходя само с очила и да търся и други алтернативи. Направих скъпи процедури, като затоплящи очила и ток под окото. И това не помогна. Затова се реших да го оперирам... Операцията беше неприятна, защото ти обръщат клепача с някаква “щипка” и беше болезнено. Но мина за 15 минути. Изписаха ме почти веднага за възстановяване вкъщи. Днес съм ей така - с превръзка. Надявам се всичко да бъде наред. Просто искам да благодаря на д-р Петрова, която беше изключително внимателна и мила. Има добри доктори в България, наистина! Пожелавам ви здраве на всички, че без него... Не се живее пълноценно!/show.blitz.bg

Коментирай