Най-красивата лекарка с корона посвещава живота си на здравето

Най-красивата лекарка с корона посвещава живота си на здравето

Най-красивата лекарка с корона посвещава кариерата си на здравето и красотата на българските жени. Носителката на престижната световна титла „Мисис Трансконтинентал“ д-р Полина Паньова стана главен лекар на голяма фирма за красота и козметика.

Д- р Паньова е доктор по дерматология, ендокринология и специалист по контурна пластика дълги години е живяла в Украйна, но е решила да се посвети на здравето и красотатат на българските жени и отскоро отново е в родината си.

„Моята задача като главен лекар е да обучавам лекари, козметици и пластични хирурзи да изберат най-доброто за своите пациенти и как да работят с продуктите. Предстоят много семинари и курсове, на които ще преподавам на тези специалисти“, споделя д-р Паньова.

Освен това тя ще има приемни часове за консултации или индивидуално обучение. Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с медал и пълно отличие Виницкия национален медицински университет „Николай Пирогов“ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология.

Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър. Около името на Полина Паньова се заговори и през лятото на 2019г., когато тя грабна титлата „Мисис Трансконтинентал“ в престижия международен конкурс, който се проведе в Атланта, щата Джорджия. Тя заслужи и наградата за най-интелигентна участничка Красивата лекарка не се явява на конкурс за красота за първи път. Миналата година тя печели „Мисис България Трансконтинентал“. Живее дълги години в Украйна. Женена е за украинец и има двама сина. Д-р Паньова се завръща в България с огромното желание да се развива като специалист именно у нас./show.blitz.bg

Коментирай

Таня

Таня 28.05.2021 9:29

Пълни глупости! Тази е завършила в украйна, кой знае как, няма никаква специалност, проверете в блс! Измамничка!!!